۱۹ تیر ۱۳۹۰، ۱۴:۴۷

موسی‌پور:

نگاه دستگاه‌های کشور به قم باید ملی باشد

نگاه دستگاه‌های کشور به قم باید ملی باشد

قم - خبرگزاری مهر: استاندار قم با بیان این که نگاه ها به قم باید تغییر کند، تصریح کرد: دستگاه های کشور باید نگاه ملی به قم داشته باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد حسین موسی پور قبل از ظهر یکشنبه در مراسم افتتاح مجتمع فرهنگی هنری شهید آوینی با بیان این که کارکردهای قم در همه زمینه ها ملی بلکه فراملی است، یادآور شد: اما توان و امکانات قم، استانی است که باید در این خصوص تجدید نظر شود.

وی خواستار تغییر نگاه ها به قم شد و گفت: دستگاه های کشور باید نگاه ملی به قم داشته باشند.

موسی پور یادآور شد: وقتی یک اجتماع و کنگره مهدویت 2میلیونی هر ساله در نیمه شعبان در قم تکرار می شود، هر سه شنبه بین200 تا 300 هزار نفر برای زیارت حرم مطهر و مسجد جمکران به این شهر سفر می کنند، سالانه 20میلیون زائر به آن آمد و شد دارند و در ایام نوروز نیز رتبه اول مسافرت را در کشور کسب می کند، نباید قم را تنها یک استان دید.

وی اظهار داشت: اعتبارات فرهنگی که در قم صرف و زیرساخت هایی که در آن ساخته می شود تنها برای قم نیست، حتی تاسیسات و زیرساخت هایی مثل جاده،مترو،منوریل و طرح های توسعه ای حرم مطهر نیز سالانه 20 میلیون زائر را سرویس می دهد.

قم قلب فرهنگی ایران است

موسی پور، قم را قلب فرهنگی ایران عنوان کرد و گفت: باید نیازها در قم در حد توقع و انتظار برآورده شود، البته در حال حاضر جهش خوبی در همه عرصه ها در استان شروع شده است اما هنوز کمبودها و مشکلات در همه زمینه ها وجود دارد که باید با همت مسئولان و مدیران دولت برطرف شود.

کار فرهنگی تنها کار سخت افزاری نیست

استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که علاوه بر توجه به توسعه زیرساخت های فرهنگی باید توجه داشت که کار فرهنگی تنها کار سخت افزاری نیست، تصریح کرد: البته کار فرهنگی نیاز به فضا و ساختمان هم دارد اما باید با کار نرم افزاری نیز همراه باشد.

بیش از اعتبار فرهنگی نیازمند اعتقاد هستیم

وی با بیان این که کار فرهنگی با اعتقاد،ایمان و نیروهای فرهنگی معتقد به آرمان های اسلامی سامان می گیرد، یادآور شد: ما بیش از اعتبار فرهنگی نیازمند اعتقاد هستیم و باید توجه داشت که مایه های اخلاص و ایمان است که کار فرهنگی را ماندگار می کند.

موسی پور با تاکید بر این که در کار فرهنگی، اخلاص حرف اول را می زند، بیان داشت: وقتی ما از فرهنگ سخن می گوئیم، منظور فرهنگ دینی و اسلامی است و جهت گیری برنامه ها و هزینه های ما باید در جهت تقویت باورها و اعتقادات دینی متمرکز باشد در غیر این صورت نتیجه بخش نخواهد بود.

فرهنگ باید منجر به تقویت باورها و هویت دینی شود

وی با بیان این که در گذشته به نام کار فرهنگی علیه فرهنگ کار می شد، یادآور شد: فرهنگ باید منجر به تقویت باورهای دینی و هویت دینی شود و در حال حاضر وزارت ارشاد در این مسیر گام بر می دارد.
 

کد خبر 1356008

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha