به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین مدنی بعد از ظهر یکشنبه در همایش روز ملی مبارزه با بیماری های قابل انتقال میان انسان و حیوان، عنوان کرد: طاعون، تیفوس و هاری از جمله کشنده ترین بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان هستند و تا کنون جان افراد زیادی را گرفته اند.
وی با بیان اینکه 50 درصد از عوامل بیماری های عفونی شناخته شده منشا حیوانی دارند، اظهار داشت: با توجه به توسعه جوامع و صنعت داروسازی بسیاری از بیماریهای مشترک به مرحله درمان و حتی حذف رسیده و در حال حاضر در کشور ما دیگر نگرانی در خصوص بیماریهای طاعون و تیفوس وجود ندارد و برای بیماری هاری نیز دارو و واکسن ساخته شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به اهمیت پیشگیری از انتقال بیماریهای مشترک انسان و حیوان، بیان داشت: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و علم برای بسیاری از بیماریهای عفونی دارو ساخته شده و ما باید در حال حاضر نگران برخی بیماری های جدیدی باشیم که منشا و ریشه دامی دارند تا از پیشرفت آنها هم جلوگیری شود.
مدنی ادامه داد: در مبارزه با بیماریهای انسان و دام دستگاههای اجرایی همچون جهاد سازندگی، محیط زیست و شهرداریها نقش مهمی ایفا می کنند و همچنین آگاه سازی مردم در این خصوص بر عهده دامپزشکی و دانشگاه علوم پزشکی می باشد.
وی افزود: کنترل منبع بیماریهای انسان و دام یکی از وظایف مهم دامپزشکی است که باید در این راستا تلاش بسیار خوبی را انجام دهد.
نظر شما