به گزارش خبرنگار مهر، معاون کتابخانه های عمومی استان بعد از ظهر دوشنبه در این همایش نقش کتابخانه عمومی را در توسعه فرهنگی و اجتماعی روستاها یادآور شد و گفت: بی شک رشد فرهنگ کتابخوانی جایگاه فرهنگی روستاها را ارتقا خواهد داد.
جعفر نوع خواه با اشاره به نقش کتابخانه ها در توسعه فعالیتهای اجتماعی و تربیت یک شهروند خوب و افزایش آگاهیهای عمومی افزود: رشد فرهنگی جامعه با مطالعه باعث عدم رسوخ فرهنگهای بیگانه و پیشگیری از معضلات اجتماعی از جمله اعتیاد و ناهنجاریها می شود.
وی کتابخانه ها را مکانی جهت تولید و پرورش علم و دانش و مطالعه کتاب را بهره مندی از حاصل تفکرات و اندیشه علماو دانشمندان دانست و اظهار داشت: ایجاد عادت به مطالعه باید با کمک و همکاری خانواده ها و نهادی های مرتبط فرهنگی در جامعه نهادینه شود.
معاون کتابخانه های عمومی استان یکی از اولویتهای کتابخانه های عمومی را تلاش برای در دسترس قرار دادن کتاب عنوان کرد و اضافه کرد: تحقق این مهم بویژه در روستاها به دلیل عدم وجود کتابخانه عمومی با اجرای طرحهایی نظیر توزیع کتاب بوسیله دهیاران و یاوران کتاب آغار شده است.
وی با اشاره به وجود بیش از هزار و 900 روستا در سطح استان، احداث کتابخانه در تمام روستاها را خارج از توان و اعتبارات کتابخانه ها دانست و تصریح کرد: این نهاد آمادگی لازم جهت ایجاد کتابخانه مشارکتی و اختصاص سهمیه کتاب به اینگونه کتابخانه ها را دارد.
نوع خواه همچنین با اشاره به برگزاری این همایش ابراز داشت: برگزاری همایشهای مختلف علمی در کتابخانه های عمومی نشان دهنده جایگاه برتر فرهنگی این مکانهای علمی و عمومی در عصر حاضر است.
وی با اشاره به ارسال بیش از 20 مقاله علمی از یکی از روستاهای استان به دبیرخانه این همایش خواستار مشارکت و شرکت حداکثری ساکنان روستاها در همایشهای مشابه و همچنین عضویت در کتابخانه های عمومی شد.
در پایان این همایش ضمن قرائت مقالات برتر تعدادی از مقالات برتر مورد تقدیر قرار گرفت.
نظر شما