۲۱ تیر ۱۳۹۰، ۹:۲۰

گزارش خبری/

کهنه سربازان آمریکایی؛ خسته و بی خانمان در گوشه فراموشی

کهنه سربازان آمریکایی؛ خسته و بی خانمان در گوشه فراموشی

خبرگزاری مهر-گروه بین الملل: با توجه به بی خانمان بودن بیش از 9 هزار کهنه سرباز آمریکایی و آمار بالای بیکاری در میان این افراد می توان گفت سربازان بعد از بازگشت از جنگ هیچ ارزشی برای دولتمردان آمریکایی ندارند.

تقریبا حدود هزار کهنه سرباز آمریکایی که همگی بی خانمان بوده یک هفته در سال در اردوگاهی در "سن دیگو" گردهم می آیند و مشکلات خود را با یکدیگر تقسیم می کنند. سربازی به نام "جان نکیسون" برای اولین بار در سال 1988 این ایده را مطرح کرد و بعدها خود به عنوان روانشناس التیام بخش درد و رنج های کهنه سربازان آمریکایی شد.

کهنه سربازان آمریکایی با بدترین بازار کار هنگام بازگشت به وطن خود روبرو هستند. همچنین از جراحات وارده بر مغز خود، اختلالات روانی و افسردگی شدید رنج می برند و قادر به ادامه حیات و تشکیل خانواده نیستند و بی خانمان هستند و در نهایت دست به خودکشی می زنند.

جان نکیسون به خبرنگار شبکه خبری "سی بی اس" می گوید: زمانی که کهنه سربازان به این اردوگاه می آیند خاطرات آنها در زمان حضور در ارتش تداعی می شود؛ زمانی که در راه حفظ میهن تلاش می کردند و به عنوان یک آمریکایی یونیفورم ارتش را به تن داشتند اما نباید انتظار داشت که معجزه ای در این اردوگاه رخ دهد.

وی در این باره که چرا کهنه سربازان آمریکایی پس از بازگشت از جنگ هیچ سرپناهی را ندارند و مجبورند زندگی خود را در خیابان بگذرانند، گفت: باید شکافی میان ارتش آمریکا و غیرنظامیان وجود داشته باشد. یک نظامی تمام زندگی خود را وقف کشورش می کند اما ناگهان خانواده و حتی هویتش را از دست می دهد.

"چارلز ورلی" تفنگدار دریایی در جنگ عراق که سال 2008 ارتش را رها کرد، هم اکنون حدود شش ماه است که بی خانمان بوده و روزی تصور نمی کرد پس از بازگشت به کشورش جامعه آمریکا وی را طرد کرده و دولتمردان ارزشی برای تلاشهای این سرباز قائل نشوند.

بسیاری از کهنه سربازان آمریکایی معتاد به مواد مخدر سالهاست که زندگی خود را در خیابان ها می گذرانند و شمار بیکاران در میان این افراد به مراتب بیش از افراد عادی است.
 

همزمان با حضور بیش از دویست هزار سرباز در عراق و افغانستان، هم اکنون بیش از 9 هزار کهنه سرباز آمریکایی بی خانمان بوده و احتمال می رود که شمار بی خانمان ها هزاران نفر بیش از شمار کنونی به دلیل فشارهای جنگ و صدمات وارده به مغز آنها و نداشتن بنیه کافی برای انجام فعالیت های روزمره باشد.

البته حقیقتی که انسان را به فکر فرو می برد بی خانمان بودن بسیاری از زنان آمریکایی است زیرا زنان دستکم 14 درصد نیروهای ارتش ایالات متحده را تشکیل می دهند.

بسیاری از زنان پس از بازگشت از جنگ نمی توانند زندگی عادی خود را از سربگیرند و از همسران خود جدا می شوند و با نوشیدن مشروبات الکی با دوز بالا سعی می کنند تا خاطرات تلخ جنگ را فراموش کنند.

 
 

در همین حال "مارگریته سامرز" می گوید: پسرم را به دلیل استفاده بیش از حد از مشروبات الکلی از دست دادم، صاحب خانه بودم اما آن را از دست دادم، خانواده ام مرا طرد کردند و تمام حمایت آنها را از دست دادم و هیچ اتفاق خوشایندی قرار نیست که برایم اتفاق بیفتد.
 
در حقیقت بسیاری از کهنه سربازان آمریکایی معتاد به مواد مخدر سالهاست زندگی خود را در خیابان ها می گذرانند و شمار بیکاران در میان این افراد به مراتب بیش از افراد عادی است.
 
نگرانی های زیادی در این باره وجود دارد که کهنه سربازان آمریکایی احتمالا با مشکلات روانی دست و پنجه نرم می کنند و مهارت لازم را برای کار کردن همچون یک غیرنظامی ندارند که همین عامل سبب شده تا میزان بیکاری در میان کهنه سربازان جنگ عراق و افغانستان به 20.9 درصد برسد که این رقم بیکاری 17.3 درصد بیشتر از دیگر افراد است.
 
در سال 2009 نیز 21.1 درصد از کهنه سربازان جنگ عراق و افغانستان بیکار بودند. البته یکی از مهمترین تلاشهای دولت آمریکا در پایان سال گذشته حذف تقریبا 7.2 میلیارد دلار شهریه، ایجاد مسکن و پرداخت دستمزد به بیش از 425 هزار کهنه سرباز یا اعضای خانواده آنها بود.
کد خبر 1357439

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha