محمد تقي رهبر عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در گفت و گو با خبرنگار گروه دين و انديشه خبرگزاري "مهر"، اظهار داشت : تاكنون مسئله نظارت و توجه به مجالس دعا در مجلس عنوان نشده ، اما اين مسئله مي تواند به عنوان يك نياز در كميسيون مطرح شود .
وي با اشاره به اين كه جلساتي چون مداحلي ، تعزيه و دعا ، مذهبي و سنتي هستند ، گفت : توجه به اين جلسات ، نياز به كارفرهنگي عميق و برنامه ريزي دقيقي دارد .
عضو كميسيون فرهنگي مجلس تصريح كرد : بازنگري در مجالس دعا ، عزاداري و شعر خواني ضرورتي است كه بايد مورد توجه قرار گيرد ، چرا كه در برخي موارد ، طي اين جلسات موارد خلاف واقعي براي حاضران بيان مي شود كه با غلوهايي همراه بوده و خسارت هاي فرهنگي را بدنبال دارد.
رهبر با تأكيد بر اين كه مجالس اين چنيني ، مجالسي كاملا مردمي بوده و نبايد خيلي محدود و محصور شوند ، خاطرنشان كرد : زماني كه اين مجالس محتوا و معنويت اسلام را زير سؤال ببرند ، كه البته از توطئه هاي دشمنان اسلام هم ارائه چهره اي مخدوش از اسلام است ، مقابله با آنها ، نظارت و كنترل ، ضروري مي شود .
وي با اشاره به اين كه در عزاداري ها و مجالس دعا نبايد به ظواهر توجه كرد ، يادآورشد : در اين مراسم ها آنچه بيش از هر چيز اهميت دارد ، عمق مسائل مطرح شده ، معرفت و شناختي است كه بايد به جمع حاضر القاء شود .
محمد تقي رهبر در ادامه با اشاره به اين كه ساماندهي به مجالس دعا و ديگر مراسم هاي مذهبي از حيطه وظايف مجلس و كميسيون دور نيست ، گفت : مي توانيم با نهادهاي تبليغي ، حوزه و همچنين جامعه روحانيت ستادي را تشكيل را به منظور نظارت و ارزشيابي فعاليت هاي نهادهاي مذهبي ، تشكيل دهيم.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس افزود : لازم است با بكارگيري شيوه هاي مناسب ، مجالس دعا و مذهبي همراه با نيازهاي زمانه ، به رشد علمي و فكري انسان ها كه سفارش مؤكد اسلام است ، كمك كرده و اسلام حقيقي را همواره زنده و پويا ، حفظ كنند .
نظر شما