سعید دهقان درگفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: سند توسعه اشتغال کشور از سال 88 کلید خورده و جزو لاینفک برنامه پنجم توسعه بود، اما با بروز برخی مشکلات در سال 89 مورد تصویب دولت قرار گرفت.
وی افزود: از آنجایی که شاکله این سند بر اساس اسناد استانی است، نوشتن شرح خدمات آن در حال طی کردن مراحل نهایی خود است و تا پایان شهریور ماه سال 90 به اتمام می رسد.
مخالفت استاندار با استفاده از شرکتهای مشاوره ای
این مسئول عنوان کرد: برای تحقق این امر در استان تهران از وجود شرکتهای مشاوره ای استفاده می شد و حتی قراردادی به ارزش 650 میلیون تومان نیز با یکی از شرکتها منعقد شد، اما با مخالفت استاندار و با وجود متخصصان این بحث در مجموعه استانداری، دفتر معاونت برنامه ریزی استانداری متولی این کار شد.
وی افزود: تاکنون بیش از 30 جلسه در سطح مدیران و معاونت های برنامه ریزی دستگاه ها برای پیشبرد این موضوع برگزار شده است و در این جلسات مزیتهای نسبی و سیاستهای دستگاه ها گرفته شده و در تنظیم سند مورد بهره برداری قرار می گیرد.
دهقان یادآور شد: با جمع بندی جلسات، در نهایت سند اشتغالی با سه شاخص دستگاهی، شهرستانی و استانی نوشته می شود که قرار است نقشه راه اشتغال استان تهران در پنج سال آینده باشد.
وی بیان اینکه دستگاه های اصلی استان در این بحث فعال هستند، ادامه داد: مدیران شهرستانها باید مزیتهای این طرح را برای دستگاهها و مراجع مافوق برجسته کنند تا اعتبارات استانی به این بخش ها هدایت شود.
دبیر کارگروه اشتغال استان تهران بیان کرد: تا پایان تیرماه تمام نظرات و اسناد دستگاهی استانها جمع آوری شده و به مشاور "مادر" سپرده می شود تا سند اشتغال ملی کشور آماده شود.
نظر شما