۲۱ تیر ۱۳۹۰، ۱۳:۵۹

دو مسئول تأکید کردند:

اجرای طرحهای بهزیستی در روستاهای دماوند نیازمند یاری ویژه دهیاران است

اجرای طرحهای بهزیستی در روستاهای دماوند نیازمند یاری ویژه دهیاران است

دماوند - خبرگزاری مهر: رئیس اداره بهزیستی و بخشدار مرکزی شهرستان دماوند، اجرای طرحهای بهزیستی در روستاهای دماوند را نیازمند یاری ویژه دهیاران دانستند.

رئیس بهزیستی دماوند در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: بدون همکاری دهیاران امور خدماتی بهزیستی به درستی اجرا نمی‏شود، چراکه دهیاران بازوان توانمند دولت در اجرای طرح‏های مختلف مناطق روستایی هستند.

رضا ایرانشاهی گفت: از این رو اداره بهزیستی شهرستان دماوند برای ارائه بهتر خدمات خود به افراد تحت پوشش نیازمند یاری این مسئولان است.

وی ادامه داد: یکی از مواردی که نیازمند مساعدت دهیاران است، تشویق روستائیان به استفاده از کلاسها و مشاوره های ازدواج است.

این مسئول بیان کرد: متأسفانه خانواده های شهرستان دماوند با وجود مشاوران زبده ای که در منطقه شرق استان تهران وجود دارد، از امکانات مشاوره ای آنان بهره نمی گیرند.

وی افزود: شهرستان دماوند از جمله مناطقی است که ازدواج های فامیلی بسیاری در آن دیده می‏ شود و از این رو مراجعه به مشاوران متخصص پیش از ازدواج امری ضروری محسوب می شود.

یک هزار و 300 توانخواه در شهرستان دماوند وجود دارد

ایرانشاهی یادآور شد: در حال حاضر یک هزار و 300 توانخواه در شهرستان دماوند وجود دارد که از خدمات توانبخشی، گفتاردرمانی، شنوایی ‏سنجی، نگهداری شبانه‏ روزی کودکان معلول و ... استفاده می کنند.

وی اضافه کرد: این افراد توانخواه از انواع معلولیت های مزمن روانی، ذهنی و یا سالخوردگی رنج می‏برند.

رئیس اداره بهزیستی شهرستان دماوند در خصوص ارائه خدمات به معلولان گفت: ارائه خدمات به معلولان به دو شکل مستمر شامل پرداخت ماهانه وجوه نقد از 30 تا 60 هزار تومان و غیرمستمر شامل سبد کالای غیرنقدی، بیمه و خدمات درمانی صورت می‏ گیرد.

زنان روستایی سرپرست خانواده به اخذ امکانات و کسب درآمد بپردازند

این مسئول افزود: زنان سرپرست خانواده مستقر در مناطق روستایی می‏توانند با همکاری دهیاریها و با تشکیل گروه‏های کوچک به اخذ امکانات و کسب درآمد بپردازند.

وی اشاره کرد: در حال حاضر تنها دو گروه همیاران زنان سرپرست خانواده در سطح شهرستان دماوند وجود دارد.

ایرانشاهی به فعالیتهای حوزه امور اجتماعی بهزیستی اشاره کرد و ادامه داد: از جمله فعالیت‏های حوزه امور اجتماعی بهزیستی شهرستان دماوند می توان به زیرپوشش قرار دادن 610 نفر از زنان سرپرست خانواده اشاره کرد.

وی اظهار داشت: در حال حاضر دو هزار خانوار دماوندی که شامل هشت هزار نفر هستند، از خدمات متنوع سازمان بهزیستی این شهرستان استفاده می ‏کنند و 8 درصد جمعیت این شهرستان را شامل می شوند.

رئیس بهزیستی دماوند افزود: آموزش مهارت‏های زندگی، آموزش‏های پیش از ازدواج، پس از ازدواج، مشاوره و روانشناسی نیز از جمله خدمات قابل ارائه بهزیستی در حوزه پیشگیری است.

حساب بانکی مشترک بین دهیاریها و اداره بهزیستی ایجاد می شود

بخشدار مرکزی دماوند نیز در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: تعامل بین اداره بهزیستی شهرستان دماوند و دهیاریهای بخش مرکزی این منطقه صورت می گیرد و در این خصوص حساب بانکی مشترک بین دهیاری هر روستا و اداره بهزیستی ایجاد می شود.

موسی بهرامی افزود: ایجاد این حساب موجب می شود تا مبالغ جمع ‏آوری شده صرف خدمات رسانی به نیازمندان همان روستا شود.

وی با بیان اثرات مثبت کمک به معلولان یادآور شد: همان گونه که از احادیث و بیانات معصومان(ع) و بزرگان دین برمی‏ آید، معلولان فرشتگانی هستند که در روز حساب به کمک یاری ‏کنندگان خود در این جهان خواهند شتافت؛ از این رو نه تنها مردم، بلکه مسئولان نیز نباید مساعدت به این قشر توانخواه جامعه را فراموش کنند.

کد خبر 1357782

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha