۲۱ تیر ۱۳۹۰، ۱۵:۲۳

حمید استیلی مطرح کرد:

فهرست ما با انصاری‌فرد کامل می‌شود/ اولادی دلش با پرسپولیس است

فهرست ما با انصاری‌فرد کامل می‌شود/ اولادی دلش با پرسپولیس است

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تاکید کرد، فهرستی که در اختیار باشگاه قرار داده است با جذب کریم انصاری‌فرد کامل خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید استیلی، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در مورد آخرین وضعیت این تیم گفت: خدا را شکر، اولادی هم به تیم ما پیوست. ما آرام آرام به سمت جلو حرکت می کنیم و واقعا با توجه به نیازمان بازیکن می گیریم.

وی در واکنش به این موضوع که "برخی بازیکنانی که قبلا در پرسپولیس بوده‌اند توقع دارند دوباره جذب تیم شوند"، اظهار داشت: این شرایط برای من خیلی سخت است. من واقعا دوست دارم به آنها کمک کنم ولی باید شرایطی باشد که بتوانم این کار را انجام دهم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس که با سایت این باشگاه گفتگو می کرد، افزود: این بازیکنان خودشان هم می دانند که من جدای از فوتبال هر کاری از دستم بر بیاید برای آنها انجام می دهم اما اینجا وضعیتی دارد که باید این دوستان عزیز ما را درک کرده و به ما کمک کنند. من نمی توانم در پست‌هایی که بازیکن داریم اقدام به جذب بازیکن کنم.

استیلی با ابراز خرسندی از عقد قرارداد با مهرداد اولادی گفت: اولادی از پول خیلی زیادی گذشت و به پرسپولیس آمد. این بازگشت نشان می‌دهد که او دلش پرسپولیسی است. خیلی کمتر این اتفاق می افتد که یک بازیکن از پول خیلی زیادی صرف نظر کند و به تیم مورد علاقه‌اش بپیوندد.

" به قول دکتر زادمهر اولادی با 17 سال سن در پرسپولیس شکل گرفت"، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان این جمله ابراز امیدواری کرد که اولادی بتواند به سرخپوشان کمک کند و در زمینه فنی و اخلاقی کمک حال این تیم باشد.

وی با اشاره به برپایی اردوی تیم فوتبال پرسپولیس در ترکیه گفت: روز 26 تیرماه در یک اردوی 9 تا 10 روزه به ترکیه می‌رویم و سه بازی تدارکاتی در آنجا برگزار می کنیم. احتمالا در تاریخ 28 و 31 تیر و سوم مردادماه بازی‌های تدارکاتی خود را انجام می دهیم.

استیلی از عقد قرارداد با دو بازیکن خارجی تا آن زمان زمان برپایی اردوی ترکیه خبر داد و گفت: با 17، 18 بازیکن در این اردو شرکت خواهیم کرد. ملی پوشان هم طبق برنامه‌های تیم ملی نمی توانند ما را همراهی کنند و در تهران خواهند بود.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس عدم هماهنگی را از جمله مشکلات فعلی این تیم برشمرد و گفت: یکی از مشکلات اساسی ما عدم هماهنگی بازیکنان است اما بدلیل حفظ اسکلت اصلی تیم سعی می کنیم طی سه تا چهار روز قبل از آغاز مسابقات لیگ، این مشکل را به حداقل برسانیم.

استیلی از تمایل باشگاه پرسپولیس برای عقد قرارداد با کریم انصاری‌فرد یاد کرد و گفت: پس از صحبتی که در کمیته فنی شد، خواستیم که هر دوی این بازیکنان جذب شوند. اولادی جذب شد و امیدوارم بتوانیم انصاری‌فرد را هم جذب کنیم. از آقای مایلی کهن خواهش کردیم با کریم انصاری‌فرد صحبت کند تا اگر مایل باشد به پرسپولیس بیاید.

وی درباره فعالیت باشگاه پرسپولیس در فصل نقل و انتقالات لیگ برتر گفت: فهرستی که من در اختیار باشگاه قرار دادم با جذب کریم انصاری‌فرد کامل می شود. همچنین مذاکراتی را نیز با یکی، دو گزینه خارجی داشته‌ایم و یک دروازه­بان سوم نیز به تیم ما اضافه خواهد شد.

استیلی افزود: در مورد حضور بازیکنان خارجی در اردوی ترکیه نیز در حال انجام مکاتبه هستیم که یک مهاجم با فیزیک خیلی بلند جذب کنیم و در خط میانی و خط دفاعی هم بازیکنانی را از تیم ملی کشورهای آفریقایی در نظر داریم تا آنها را به ترکیه بیاوریم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در پاسخ به این پرسش که "جلسه کمیته فنی تا چه اندازه به شما کمک می کند؟"، گفت: این جلسات و افرادی که در آن حضور دارند خیلی برای باشگاه، تیم و کادر فنی موثر است. ما در نشستی دوستانه نقطه نظرات بزرگان و پیشکسوتان را می شنویم.

وی افزود: خود من نیز یکسری مسائل را مطرح می کنم و به تبادل نظر می پردازیم که قطعا می تواند برای تیم مثمرثمر باشد. بعضی اوقات هم یکدیگر را به چالش می کشیم و نقاط مثبت و منفی را در نظر می گیریم تا به خروجی مطلوبی دست پیدا کنیم.

استیلی در خصوص بازی پرسپولیس مقابل ملوان بندرانزلی در هفته نخست لیگ برتر گفت: ما هدف بزرگی داریم. از اولین روز با بچه ها صحبت کردیم و قهرمانی را نشانه گرفته‌ایم و برای این قهرمانی به نظر من استارت کاری مان خیلی مهم است که بتوانیم خوب استارت بزنیم. تنها مشکل ما این است که تمام بازیکنان‌مان را برای شروع فصل در اختیار نداریم و این کار ما را در آماده سازی تیم از نظر بدنی و تاکتیکی سخت کرده است.

وی با تعریف و تمجید از تیم ملوان گفت: ملوان هم تیم خوبی است و از مربی با تجربه‌ای بهره می برد. سال گذشته چهار بازی با این تیم انجام دادیم. بازی اول همیشه سخت است ولی ما مصمم هستیم یک بازی خوب انجام دهیم و به امید خدا در اولین بازی با حضور هواداران مان بتوانیم سربلند از این بازی خارج شویم.

"هواداران همیشه واقعا حامیان اصلی تیم ما و سرمایه‌های اصلی باشگاه هستند"، استیلی با بیان این جمله تصریح کرد: امیدوارم که ما بتوانیم قدر این هواداران‌مان را بدانیم و از زحماتی که برای تیم می کشند قدردانی کنیم. در لیگ یازدهم هواداران بازیکن دوازدهم ما هستند و بدون حمایت آنها طی این مسیر برای ما سخت خواهد بود. به همین دلیل ما می خواهیم از روز اول با آنها استارت قهرمانی بزنیم.

کد خبر 1357809

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha