۲۱ تیر ۱۳۹۰، ۱۶:۲۰

وزیر کار:

ایجاد منازعه و مسئله‌سازی مغایر توسعه کشور است

ایجاد منازعه و مسئله‌سازی مغایر توسعه کشور است

وزیر کار با بیان اینکه ایجاد منازعه و مسئله سازی مغایر توسعه کشور است، گفت: مردم باید از اقدامات دولت اطلاع داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرضا شیخ الاسلامی با اشاره به اینکه متاسفانه کارهای خوب دولت به جامعه و مخاطب عرضه نشده است، گفت: مردم باید از اقدامات دولت اطلاع کامل داشته باشند.

وزیر کار و امور اجتماعی رفتار برخی افراد را در بیان عملکرد دولت، غیرمنصفانه ارزیابی کرد و افزود: متاسفانه با تکرار سعی می کنند که در این زمینه باورهای عمومی ایجاد کرده و مردم را نسبت به دولت بدبین کنند.

شیخ الاسلامی اطلاع رسانی در دو بعد درون سازمانی و برون سازمانی را ضروری دانست و با اشاره به اینکه عملکرد دولت باید در حوزه برون سازمانی به صورت جدی مورد توجه قرار گیرد، بیان داشت: باید روش های متنوعی را برای اطلاع رسانی طراحی کنیم و از ارتباط یک سویه بپرهیزیم.

وی ایجاد منازعه در جامعه و مسئله سازی بی جهت در کشور را مغایر با هم افزایی و حرکت در جهت توسعه کشور دانست و گفت: روابط عمومی ها باید با رصد فضای رسانه ای کشور و آگاه ساختن مدیران از فضای افکار عمومی، زمینه را برای هم افزایی بیشتر فراهم سازند.

وزیر کار لزوم توجه به ابعاد فرهنگی تصمیمات را ضروری دانست و با اشاره به اینکه باید بستر و فضای اجتماعی هر تصمیمی مهیا شود، افزود: باید در جهت تقویت باورها حرکت کرد چرا که روش های غیر فرهنگی دیگر پاسخگو نیست.

کد خبر 1357974

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha