قاسم اميد علي ، مدير كتابخانه مهر آباد در گفتگو با خبرنگار فرهنگي "مهر" اظهار داشت : يكي از مؤلفه هاي مهم و اساسي براي توسعه و پيشرفت ، ارتقاء فرهنگ جامعه است و بايد مسئولان فرهنگي براي رسيدن به اين رشد ، تلاش و ممارست بسياري داشته باشند .
![]() |
اميد علي ، گراني كتاب را از مهمترين موانع گرايش به كتابخواني اعلام كرد و افزود : كتابخانه مهر آباد براي كمرنگ كردن اين مسئله اقدام به اجراي طرح مبادله كتاب كرده است .
وي در مورد اين طرح گفت : گسترش فرهنگ كتابخواني در جامعه از مهم ترين اهدافي است كه اين كتابخانه دنبال مي كند ودر راستاي اين رسالت ارزشمند با اختصاص هزارجلد كتاب طرح مبادله را انجام مي دهد .
مدير كتابخانه مهر آباد اضافه كرد : اين طرح موقعيتي را فراهم آورده تا اقشار مختلف جامعه ، كتاب مطالعه شده اي را كه درمنزل دارند ، با كتابي كه به لحاظ ارزش مادي و معنوي همسطح باشد ، تعويض كنند .
وي امكان مطالعه كتابهاي متعدد با موضوعات مختلف را از ويژگي هاي شاخص اين طرح عنوان كرد و افزود : بي ترديد امكان مطالعه رايگان كتاب ، در تعطيلات مدارس ، ناخودآگاه افراد را تشويق به مطالعه بيشتر مي كند .
اميد علي تأكيد كرد : هدف از اجراي اين طرح ، تشويق افراد به كتابخواني است كه پيش بيني مي شود پس از مدتي به يك عادت شايسته تبديل شده و در واقع اين فرهنگ در متن زندگي آنها قرار گيرد .
نظر شما