۲۲ تیر ۱۳۹۰، ۱۲:۱۶

نسل سراجی به مهر خبر داد:

مهلت ویرایش انتخاب رشته ارشد پزشکی پایان یافت/ اعلام نتایج در شهریور

مهلت ویرایش انتخاب رشته ارشد پزشکی پایان یافت/ اعلام نتایج در شهریور

رئیس مرکز سنجش آموزش پزشکی گفت با اشاره به پایان مهلت ویرایش انتخاب رشته برای داوطلبان کنکور ارشد پزشکی گفت: داوطلبان تا ساعت 24 روز سه شنبه 21 تیرماه فرصت داشتند اولویت های انتخاب رشته محل خود را ویرایش کنند.

دکتر جبرائیل نسل سراجی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: 9 هزار داوطلب از میان 53 هزار داوطلب آزمون با ورود به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی، اولویت های رشته - محل انتخابی را تغییر دادند.

وی خاطرنشان کرد: نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی شهریور ماه اعلام می شود و تلاش می شود تا زمان عیدفطر نتایج اعلام شود.

به گزارش مهر، آزمون کارشناسی ارشد گروه پزشکی در 54 رشته و با رقابت 53 هزار و 229 نفر در روزهای 2 و 3 تیرماه برگزار شد. از این تعداد 72.67 درصد داوطلب زن و 27.33 درصد داوطلب مرد بودند.

کد خبر 1358550

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha