به گزارش خبرنگار مهر، کمال سرویها قبل ازظهر چهارشنبه در هیجدهمین نشست تخصصی شهرسازی و معماری کلانشهرهای کشور در مشهد، افزود: هم اکنون در پایتخت معنوی ایران زیرساخت های آماده که سبب خروجی مناسبی در شهر شود، فراهم نشده است.
وی اظهار داشت: امروزه در همه موضوعات شهری نیاز به مدیریت واحد شهری است که البته ساختارهای اولیه آن در مشهد قوت نگرفته است.
وی با بیان اینکه بهبود زیرساخت های شهری و معماری مدتهای طولانی است که در حال بررسی است اما هیچ خروجی ازآن دیده نمی شود، تاکید کرد: در شهرسازی باید اصولی در خصوص نوع ساخت بناها، نمادسازی، به کار بردن درب و پنجره هایی با ابعاد مناسب و شرایط مناسب ساخت و ساز رعایت شود.
عضو شورای شهر مشهد با بیان اینکه معماری اسلامی هنوز تعریف مشخص و جامعی ندارد، ادامه داد: معماری اسلامی تنها مسجد گوهرشاد و رواق های خاص نیست، بلکه این نوع معماری یک سبک است که در هر زمان می تواند بروز و ظهور پیدا کند.
سرویها گفت: معماری اسلامی مقوله ای است که اندیشمندان فن در هر زمان و شرایط بومی می توانند طرح ها و جلوه های جدیدی از آن ارائه دهند.
این مقام مسئول با اشاره به این موضوع که کارشناسان شهرسازی ایران به کشورهای مطرح دنیا فرستاده شده اند تا معماری مدرن و شهرسازی استاندارد را فرا بگیرند، تصریح کرد: امید است با تلاش های صورت گرفته در این حوزه و کسب تجربه متخصصین شهرسازی از کشورهای مطرح دنیا فاصله موجود در زمان اندکی طی شود.
سرویها یادآور شد: در شهرک های صنعتی و ساخت و سازهای جدید استقبال از شهرسازی مدرن بیش از شهرها و مناطق بومی و سنتی است.
وی ادامه داد: سهل الوصول بودن، راحتی، کاربری با قابلیت بالا و استفاده مناسب از امکانات از اولویت های معماری مدرن است.
نظر شما