به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم باغبانی ظهر چهارشنبه در همایش خیران بانوی نکاء گفت: 10 هزار بانوی خیر مازندران عضو سامانه کمک رسانی ایتام این نهادند که بصورت ماهانه مبالغی را به حساب ایتام واریز می کنند.
وی اظهار داشت: در سال گذشته این بانوان خیر مازندرانی 20 میلیارد ریال به ایتام مازندرانی کمک کردند که این کمک ها جدای از کمک های جشن ها و مناسبتها، صندوق صدقات و جهیزیه است.
باغبانی با بیان اینکه بانوان نقش بزرگی در نهادینه کردن انفاق و نیکوکاری در جامعه بر عهده دارند افزود: 50 درصد از جمعیت مازندران را بانوان تشکیل می دهند که می توانند در کار خیر بسیار موثر باشند.
وی یادآور شد: بخش اعظم خیرات جامعه منتصب به بانوان است و به نوعی بانوان منشاء خیرات هستند و اگر خیری در جامعه از ناحیه هر شخصی اتفاق بیفتد، بانوان بطور مستقیم یا غیر مستقیم در آن خیر شریک اند.
باغبانی با اشاره به کمک خیران به ستاد جهیزیه شهرستان بیان داشت: هر مقداری که در ستاد جهیزیه برای کمک به افراد تحت پوشش کمیته امداد جمع آوری شود این نهاد، معادل آن کمک به جهیزیه شهرستان می کند تا افراد تحت پوشش با آبرو و با دارا بودن وسایل کامل زندگی، زندگی آبرومندی تشکیل داده و شخصیت آنان حفظ شود.
مدیر موسسه خیریه استان و نماینده تشکل های غیردولتی مازندران در سخنانی کمک به نیازمندان را از مهم ترین وظایف بانوان و آحاد جامعه عنوان کرد.
ایران نامی افزود: هر مقداری که کمک به نیازمندان برای توانمند شدن آنان انجام شد در تعالی و رشد جامعه موثر است و همه ما باید در این کار خیر پیشقدم باشیم.
فرماندار نکا گفت: 10 درصد جمعیت نکا عضو نهادهای حمایتی کمیته امداد امام خمینی ( ره) و بهزیستی هستند.
رضا آزادی کناری افزود: این درصد از مردم نکا، 11 هزار نفر از جمعیت 110 هزار نفری شهرستان نکا را تشکیل می دهند که از حمایتهای دو نهاد بهزیستی و کمیته امداد برخوردار شده و دارای پرونده در این دو نهاد هستند.
وی اظهار داشت: براساس تصمیم ستاد جهیزیه شهرستان نکا، مقرر شده که امسال 100بانوی تحت پوشش کمیته امداد به خانه بخت روانه شوند که تا پایان سال این کار را عملیاتی می کنیم.
رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) نکا بیان داشت: متاسفانه در جوامع امروزی، یکی از موانع اساسی در امر ازدواج تهیه جهیزیه است که این امر برای فقرا به یک هیولا تبدیل شده که در برخی موارد به جای تشکیل زندگی به تخریب زندگی پرداخته است.
سید موسی عمادی افزود: شهرستان نکا داارای سه هزار و 540 خانوار و هفت هزار و 348 نفر مددجوی تحت پوشش است که از این تعداد 946 نفر دختران در آستانه ازدواج بین 17 تا 30 سال را تشکیل داده اند.
وی اظهار داشت: سالانه برای 150 تا 180 نفر شرایط و فرصت ازدواج فراهم است که با تشکیل پرونده در این نهاد در نوبت دریافت جهیزیه قرار می گیرند که با کمک خیرین و اعتبارات امداد، جهیزیه دریافت می کنند.
نظر شما