۲۳ تیر ۱۳۹۰، ۸:۳۲

سلامت در هفت روز/

ورود دختران به بازار فروش کلیه/ واردات دارو از کشورهای دسته چندم دنیا

ورود دختران به بازار فروش کلیه/ واردات دارو از کشورهای دسته چندم دنیا

ورود دختران به بازار فروش کلیه، وضعیت مبتلایان به وبا در کشور، واردات داروهای ژنریک از کشورهای دسته چندم دنیا، عوارض استفاده از نوارهای تقلبی اندازه گیری قند خون و... از جمله اخبار و رویدادهای حوزه سلامت در هفت روز اخیر بوده است.

به گزارش خبرنگار مهر، حوزه بهداشت و درمان کشور در هفته رو به پایان شاهد اخبار و رویدادهای متعددی بوده است که چکیده ای از مهمترین این اخبار مرور می شود.

ورود دختران به بازار فروش کلیه

بیکاری و نداشتن منبع مالی برای امرار معاش در برخی از استانهای محروم و جنگ زده کشور از جمله استان کرمانشاه باعث شده که جوانان ساکن در این استان برای تامین هزینه های زندگی به فروش کلیه خود اقدام کنند.

حسین بیگلری، مدیر انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی کرمانشاه با اشاره به سن جوان متقاضیان فروش کلیه که اغلب بین 20 تا 30 سال هستند، گفت: در این بین دختران جوانی هم به ما مراجعه می کنند و قصد فروش کلیه خود را دارند.

وبا تاکنون مرگ و میر نداشته است

دکتر محمدمهدی گویا ، رئیس مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت از شناسایی و درمان 19 بیمار ابتلا به وبا در کشور از ابتدای سال تا کنون خبر داده و گفته است که هیچ مورد مرگ و میر ناشی از وبا در کشور گزارش نشده است.

به گفته وی، اغلب این مبتلایان یا اهل کشورهای همسایه بوده‌اند و یا به این کشورها مسافرت داشته‌اند. تعدادی از این افراد نیز به صورت غیر قانونی وارد کشور شده بودند.
 
واردات دارو از کشورهای دسته چندم دنیا
 
بعد از ماجرای واردات داروهای بایوتک از کشور آرژانتین که با واکنشهای زیادی همراه بود این بار خبر می رسد که یک قلم داروی بیماران پیوند کلیه از کشور اروگوئه وارد شده است.
 
 
دکتر عباس کبریایی زاده ، مدیرعامل شرکت داروسازی اسوه با انتقاد از واردات داروهای ژنریک با تکنولوژی بالا که همزمان در داخل کشور تولید می شود، گفته است که سیاست درست این است که زمینه رقابت تولید کنندگان محصولات هایتک در داخل با سازندگان اصلی (اورجینال) فراهم شود تا بتوان به رشد صنعت دارویی کشور امیدوار بود.
 
وی با اشاره به واردات یک قلم داروی بیماران پیوند کلیه از کشور اروگوئه ، عنوان داشته که این دارو به صورت ژنریک و اورجینال آن هر دو در کشور تولید می شود و در اختیار بیماران است.
 
نوارهای تقلبی کنترل قند خون

مطالعات نشان داده است در افراد دیابتی که قند خونشان را به طور مرتب اندازه می‌گیرند و از نتیجه این آزمایشها برای تنظیم روش درمانی خود استفاده می‌کنند، عوارض دیابت به نحو قابل ملاحظه‌ای کمتر دیده می‌شود.

این در حالی است که وجود نوارهای تقلبی کنترل قند خون باعث می شود که فرد دیابتی در اندازه گیری قند خون خود دچار اشتباه شده و در نتیجه مشکلاتی را برای او به همراه بیاورد.

دکتر اسدالله رجب ، رئیس انجمن علمی دیابت ایران ضمن هشدار نسبت به عوارض استفاده از نوارهای کنترل قند خون که فاقد برچسب وزارت بهداشت هستند، گفت: بیماران دیابتی از دستگاههایی برای اندازه گیری قند خون خود استفاده کنند که دستورالعمل فارسی داشته باشد.

110 میلیارد تومان اعتبار برای درمانهای تحمل‌ناپذیر

سید فضل هاشمی ، معاون مرکز بودجه و پایش عملکرد وزارت بهداشت گفته است که امسال برای تامین هزینه‌های درمان‌های تحمل‌ناپذیر بیماران در کشور 110 میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است.

سال گذشته این رقم 60 میلیارد تومان بود که تنها 48 میلیارد تومان آن اختصاص پیدا کرد.
کد خبر 1358884

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha