طیبه اسماعیلی یکتا در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن گرامیداشت 21 تیر ماه روز ملی عفاف و حجاب اظهار داشت: اسلام با تشریع حکم حجاب، خواسته به بهداشت روح و روان انسان کمک کند، چون رعایت حریمها مصونیت و سلامت روح را در پی دارد و حریم اجتماعی را از بی عفتی و آلودگی های جنسی نگه می دارد.
وی گفت: حجاب دینی پادزهر تهاجم غرب است، و پوشیدگی بانوان در کاهش مفاسد اجتماعی نقش مؤثری دارد.
وی افزود: زن و مرد مانند دو سیم برق هستند که نبود عایق میان آنها آتش بی عفتی را شعله ور می سازد و ارزشها را میسوزاند.
مسئول امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان بیان داشت: خداوند حکیم، در نظام هستی آفرینش زن و مرد را در کنار هم به منظور رسیدن به ارزشهای والای انسانی و تحصیل همه صفات پسندیده و شایسته قرار داده است.
وی گفت: انسان آگاه و متعهد کسی است که با بهره گیری از گوهر گرانبهای عقل و تامین نیازهای زندگی مادی، تلاش مستمر در جهت رساندن خویش و جامعه به آن مقصد عالی و هدف نهایی داشته باشد و در این راستا زنان به خاطر برخورداری از لطافت و ظرافت روحی، امکانات بیشتری جهت رسیدن به آن هدف متعالی را دارا هستند.
وی افزود: دختران و زنان شایسته با آراستن خویش به پوشش اسلامی، بزرگترین معلمان اخلاق، پاکی و فضیلت هستند.
اسماعیلی یکتا بیان داشت: آنان که بر مسند والای کرامت و مقام والای انسانیت، نشسته اند گوهر وجود خود را ارزشمند تر از آن می دانند که خود را در حد یک کالا تنزل داده و اجازه دهند هر چشم ناپاک و آلوده ای از آن بهره ببرد.
وی گفت: آزادی حقیقی و واقعی در یک نگاه دقیق و عقلایی، زمانی تحقق می یابد که فکر انسان آزادانه مشغول تحصیل و فعالیت های اجتماعی باشد و تسلط کامل بر خواسته های نفسانی داشته باشد، اما انسانی که گرفتار خواسته های نفسانی و بی قیدی و بدحجابی است هرگز نمی تواند درست بیندیشد، درست تصمیم بگیرد و درست عمل کند و اصولا اینگونه افراد، نمی توانند ادعا کنند که افرادی موفق هستند.
اسماعیلی یکتا افزود: پوشش ندایی درونی است که همراه با آفرینش انسان در نهاد او متبلور گشته و همواره حیا و عفاف به عنوان برترین کمال و بی حیایی و برهنگی پایین ترین درجه شمرده شده است.
مسئول امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی سیستان و بلوچستان بیان داشت: در پرتو عفت و حیا و رعایت حجاب اسلامی جامعه به آرامش و سلامت عمومی می رسد.
نظر شما