جمشید محمدی در گفتگو با مهر افزود: در این کارگاه آموزشی چهار روزه ، 40 نفر از کارشناسان امور جوانان هلال احمر سراسر کشور و با هدف آماده کردن کارشناسان شرکت کننده برای برگزاری اردوهای جهاد رمضان به اجرا درآمد.
وی عنوان کرد: شرکت کنندگان پس از فرا گیری آموزش های مربوطه با نیاز سنجی صحیح و بسیج اجتماعی مردم را در روستاها و مناطق کم برخوردار در زمینه های مختلف توانمند خواهند کرد.
مدیرعامل هلال احمر گیلان با اعلام اینکه نقش این سازمان در زمان وقوع حوادث، محوری و برجسته است، گفت: این نهاد غیردولتی با پشتوانه مردم، خیران و اعضای حمایتی به ویژه جوانان داوطلب خدمات ارزشمندی را ارائه می دهد.
وی همچنین با بیان اینکه مردم در زمان بحران نیازمند امداد و نجات جمعیت هلال احمر هستند، افزود: یکی از بهترین خصلت های امدادگران این نهاد در زمان وقوع حوادث خلوص نیت و مهرورزی است که از درد و آلام حادثه دیدگان تا حد بسیار زیادی می کاهد.
محمدی در ادامه با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر نهادی امدادی و عام المنفعه است، گفت: این جمعیت عمده فعالیت خود را به موضوع آمادگی و آموزش کمکهای اولیه متمرکز کرده است.
وی یادآورشد: تلاش برای تسکین آلام بشری، تفاهم متقابل، صلح و دوستی و حمایت و سلامت زندگی از جمله اهداف بسیار مهم این جمعیت است.
نظر شما