به گزارش خبرنگار مهر، در این کارگاه دو روزه که به همت حوزه هنری و با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد، 20 هنرمند عکاس حضور داشتند.
این عکاس مردم نگار کشور در این خصوص گفت: این کارگاه در دو بخش عملی و تئوری برگزار شد و در روز اول عکاسان در روستای "درب کلات" شهرستان بویراحمد به عکاسی پرداختند.
غفاری افزود: در روز دوم نیز آثار تولید شده در این سفر عکاسی به نمایش گذاشته شد و مورد نقد و بررسی قرار گرفت.
وی یادآور شد: همچنین در این کارگاه پیرامون عکاسی مستند و تاریخ پیدایش و کاربرد آن مباحثی مطرح شد و منتخب آثار عکاسان بزرگ تاریخ عکاسی مستند به نمایش در آمد.
غفاری شناخت عکاسی مستند را برای عکاسان جوان ضروری عنوان کرد و بیان داشت: عکاسی مستند طیف وسیعی از زیر شاخه های عکاسی را دربر می گیرد و هر آن چیزی که پیرامون ما وجود دارد و اتفاقاتی که با موضوع انسانی یا عوامل طبیعی باشد، می تواند در مقوله عکاسی مستند قرار گیرد.
وی اظهار داشت: در این میان عکاسی مستند اجتماعی به دلیل آنکه به موضوعات و مباحث انسانی می پردازد، بیشتر مورد مورد استفاده قرار می گیرد.
این عکاس بیان کرد: کهگیلویه و بویراحمد به دلیل آنکه دارای تنوع طوایف عشایری، تنوع فضای زیستی روستایی، شهری و عشایری و طبیعت زیبا است، فضای بسیار خوبی برای تولید آثار عکس مستند اجتماعی دارد.
نظر شما