۲۷ تیر ۱۳۹۰، ۱۲:۲۸

دولت تصویب کرد:

تسهیلات جدید دولت برای گسترش عرضه تولید صنعتی نان

آئین نامه اجرایی ماده 6 قانون هدفمند کردن یارانه ها به منظور حمایت از گسترش عرضه تولید صنعتی نان توسط واحدهای تولید سنتی نان ابلاغ شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، وزیران عضو کارگروه بررسی آئین نامه های قانون هدفمند کردن یارانه ها بنا به پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های بازرگانی، صنایع و معادن و امور اقتصادی و دارائی و به استناد ماده (6) قانون هدفمند کردن یارانه ها- مصوب1388- آئین نامه اجرائی ماده (6) قانون مذکور را تصویب کردند.

بر اساس این آئین نامه، وزارت صنایع و معادن موظف است ظرف دو هفته از تاریخ دریافت تقاضا، نسبت به بررسی و صدور جواز تاسیس طرح تولید صنعتی نان با رعایت مقررات مربوط اقدام کنند. 

دولت وزارتخانه های جهاد کشاوزری، راه و شهرسازی و صنایع و معادن (سازمان صنایع کوچک وشهرک های صنعتی ایران) راموظف کرد؛ زمین مورد نیاز برای احداث کارخانه های تولید صنعتی نان و ساختمان های جنبی را در اولویت واگذار قرار دهند.

در راستای کمک به تامین منابع سرمایه گذاری واحدهای صنعتی نان، موضوع بند(و) ماده (8) قانون هدفمند کردن یارانه ها، نرخ سود تسهیلات این واحدها حداقل هفت درصد تعیین می شود. مابه التفاوت این درصد تا نرخ سود بانکی مصوب از محل بند(و) ماده (8) قانون هدفمند کردن یارانه ها توسط سازمان هدفمندسازی یارانه تامین و پس از تایید وزارت صنایع و معادن در اختیار بانک عامل قرار گیرد تا در قالب قراردادهای منعقد شده با نظام بانکی و موسسات اعتباری برای احداث واحدهای مذکور هزینه شود.

بر اساس این آئین نامه، برای تامین کمکهای جبرانی موضوع ماده (6) قانون هدفمند کردن یارانه ها در واحد های نانوایی موجود که فعالیت آنها تعطیل می شود، صاحب پروانه نانوایی سنتی با تایید مراجع ذی ربط در وزارت بازرگانی می تواند نسبت به تغییر شغل واحد نانوایی خود برای فعالیت دیگر اقدام کند. ضوابط اجرایی این بند طبق دستورالعملی توسط وزارتخانه های بازرگانی و کشور تهیه و ابلاغ خواهد شد.

همچنین به منظور حمایت از گسترش عرضه تولید صنعتی نان توسط واحد های تولید سنتی نان، کمک های فنی و اعتباری از قبیل یارانه سود تسهیلات بانکی توسط سازمان هدفمند سازی یارانه ها پس از تایید دستگاه های اجرایی ذی ربط به بانک عامل اختصاص می یابد.

در صورتی که متقاضیان احداث واحدهای نان صنعتی، صاحبان واحدهای نان سنتی باشند، ضمن اعلام موضوع و درخواست ابطال پروانه، به ازای هر ده واحد نانوایی یک واحد درصد تا سقف سی واحد نانوایی و حداکثر سه واحد درصد به سقف یارانه سود تسهیلات ماده (8)، به عنوان کمک هزینه جبرانی تامین بخشی از نقدینگی این گونه واحدها، پرداخت خواهد شد.

بر این اساس، میزان تسهیلات بانکی برای بهسازی هر واحد متقاضی نانوایی سنتی به طور متوسط پنچاه میلیون ریال از محل منابع سیستم بانکی با معرفی وزارت بازرگانی تعیین می شود. این آئین‌نامه از سوی محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس‌جمهور برای اجرا ابلاغ شده است.

کد خبر 1361308

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha