لطفعلی پورکاظمی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن یادآوری نوع ماده نیروزایی که در نمونه گیری دوچرخه سواران دوپینگی تور بینالمللی آذربایجان مشاهده شده بود، اظهار داشت: بر اساس نتایج اعلام شده از سوی آزمایشگاه کلن آلمان، امیر محمدی و حسن ملکی به ترتیب به خاطر استفاده از "کلنبوترول" و "اوکسی لوسرین" محکوم به دوپینگ شدند.
وی تصریح کرد: بر این اساس و با توجه آئیننامه کلی برای محرومیت ورزشکاران دوپینگی، دوچرخه سواران متهم به دوپینگ کشورمان به خاطر استفاده از این دوماده نیروزا محکوم به دو سال محرومیت شدند. البته در برخی موارد محرومیت ورزشکاران خاطی 6 ماهه اعلام میشود و این محرومیت شامل حال دوچرخه سواران دوپینگی نمیشد.
رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی ضمن تاکید بر اینکه حکم محرومیت محمدی و ملکی بر اساس نوع ماده مصرفی آنها و با توجه به آئیننامه وادا صادر شد، خاطرنشان کرد: دادگاه عالی داوری در ورزش (CAS) در مواردی که نادوهای کشورها بر خلاف آئیننامه و قوانین عمل کنند، آنها را جریمه خواهد کرد. نادو نمیتوانست رای کمتری در مورد این دو دوچرخهسوار دوپینگی صادر کند.
پورکاظمی با اشاره به اینکه ورزشکاران دوپینگی در مورد حکمهای صادره حق اعتراض دارند،خاطرنشان کرد: آنها از زمان صدور حکم تا 10 روز فرصت دارند نسبت به حکم خود اعتراض کنند. در غیر این صورت اجرا و اعمال حکم مربوطه از زمان صدور لحاظ میشود.
دبیرکل ستاد ملی مبارزه با دوپینگ (نادو) در پاسخ به این سوال که "چرا در مورد چهار دوچرخه سوار دیگر که در رقابتهای تور بینالمللی تهران شرکت کرده بودند و محکوم به دوپینگ شدهاند هیچ حکمی صادر نشده است؟"، تاکید کرد: در این رقابتها نمونهگیری از دوچرخهسواران شرکت کننده توسط ماموران وادا انجام شد. بنابراین مدیریت نتایج تا زمان اعلام حکم با این خود وادا است.
به گزارش خبرنگار مهر، ستاد ملی مبارزه با دوپینگ طی احکامی جداگانه امیر محمدی و حسن ملکی، دوچرخه سواران شرکت کننده در رقابتهای تور بینالمللی آذربایجان که دوپینگی معرفی شدند را برای مدت دو سال از حضور در میادین داخلی و برون مرزی محروم کرد.
نظر شما