به گزارش خبرنگار مهر، نفار به گویشی محلی اطلاق می شود و اتاقکی است با کف چوبی و توسط ستونهایی در ارتفاع و معمولا در میان باغات ساخته می شود.
این جوان سوادکوهی که فقط عشقش احداث نفار در دامنه کوه و جنگل بکر منطقه است گردشگران زیادی را به خود جلب کرده است.
وی که برای نشان دادن بنای قدیمی خود و تبلیغ آن بین شهروندان و گردشگران هزینه های بسیاری را متحمل شده است میگوید: متاسفانه مسئولان گردشگری استان مسئولان محلی هیچ حمایت و توجهی به این طرح گردشگری ندارند.
شیرزاد با بیان اینکه عاشق منطقه بکر و خوش آب و هوای سوادکوه است افزود: هدف اصلی او از این اقدام تنها معرفی سوادکوه برای جهانیان است.
وی اظهار داشت: باید ویژگیهای درمانی و جاذبه های بکر جنگلهای سوادکوه برای توریست و گردشگر شناسانده تا اقتصاد منطقه ارتقاء یابد.
این هنرمند مبتکر با بیان اینکه با احداث نفار(سقفهای قدیمی) در ساختمانهای ویلایی می خواهد معماری سنتی مازندران را احیاء کند افزود: تقویت و حمایت مسئولان از این طرح می تواند سبب رونق گردشگری، توریست و طبیعت گردی شود.
وی که متولد سال 1354 و دانشجوی رشته حقوق دانشگاه آزاد نوشهر است می گوید: به سوادکوه علاقه دارم، برای مازندران می میرم و جان خود را برای حفظ آثار طبیعی و گردشگری خواهم داد.
شیرزاد که از 17 سالگی به این حرفه روی آورده می افزاید: مسئولان فکر نکنند که درآمدهای اندک عایدی بنده از احداث نفار را صرف امورات تفریحی و گردشگری می کنم بلکه بیش از چند برابر درآمد خود را صرف تبلیغ این هنر معنوی و طبیعی کرده ام.
وی با بیان اینکه از مسئولانی که بخواهند کارهای بنده را حمایت کنند تشکر می کنم اظهار داشت: دلیلی ندارد مسئولانی که قصد حمایت بنده را ندارند بخواهند از ابتکارات جوانانی مانند من سرباز بزنند.
نفار فقط در فصل تابستان نشیمن گاه اهل خانه و یا شب را در آنجا می خوابند تا از هوای خنک تری بر خوردار شوند. نفار اتاقی است که کف آن چوبی، دیوار شیشهای و توسط ستونهایی در ارتفاع ساخته می شود.
نظر شما