۳۱ تیر ۱۳۹۰، ۱۰:۱۴

گزارش مهر/

اعضای مجلس از مجموعه "سقوط یک فرشته" بازدید کردند

اعضای مجلس از مجموعه "سقوط یک فرشته" بازدید کردند

تعدادی از اعضای مجلس شورای اسلامی و قائم مقام رئیس سازمان صدا و سیما از لوکیشن ضبط مجموعه رمضان شبکه یک با عنوان "سقوط یک فرشته" به کارگردانی بهرام بهرامیان و تهیه‌کنندگی رامین عباسی زاده بازدید کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، در این بازدید فاطمه آلیا عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، حسن ملک محمدی نماینده دامغان و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، رضا عبداللهی رئیس کمیسیون برنامه‌ریزی و بودجه مجلس شورای اسلامی، عباس سرمست دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس، عباس اکبری مدیر گروه سریال های تلویزیونی شبکه یک و خبرنگاران حضور داشتند. لوکیشن این سریال باغ بزرگ پرورش ماهی در جاجرود بود.

در ابتدای این مراسم مهمانان، آنونس و بخش‌هایی از مجموعه تلویزیونی "سقوط یک فرشته" را تماشا کردند. در قسمتی که پخش شد شبنم مقدمی و حسین سلیمانی با گریم متفاوت ایفای نقش کرده بودند.

رامین عباسی زاده تهیه‌کننده این سریال در بخشی از این مراسم با اشاره به ویژگی‌های این مجموعه گفت: قصه "سقوط یک فرشته" متناسب با ماه رمضان است و در حقیقت به مفاهیم دینی و قرآنی به شکل ویژه ای توجه شده تا مخاطب را ترغیب به تماشای سریال کند.

وی در ادامه افزود: قرآن راه نجات بشر است و ما در بخش‌هایی از این مجموعه به مفاهیم قرآن می‌پردازیم. داستان درباره دو شخصیت است که یکی به قرآن مانوس است و خداوند هم درها را برایش باز می کند، حتی زمانی که شیطان تلاش می‌کند او را از راه اصلی منحرف کند، اما به دلیل مانوس بودن با قرآن تسلیم شیطان نمی‌شود، اما شخصیت دیگر کمی شیطنت دارد و کمتر به مفاهیم قرآن توجه می‌کند و درگیر ماجراهایی می‌شود.

تهیه‌کننده این سریال خاطرنشان ساخت: کارگردان این سریال بهرام بهرامیان است که کارگردانی توانمند و تکنیکی است. برای این اثر باید کارگردانی انتخاب می‌شد که به لحاظ تکنیک بتواند موفق عمل کند. امیدوارم سریال "سقوط یک فرشته" در ماه رمضان مورد توجه و رضایت مردم قرار بگیرد.

در ادامه مراسم سکانس دو از قسمت چهاردهم مجموعه با حضور مهمانان ضبط شد.

فاطمه آلیا، نماینده مجلس در بخشی از این مراسم در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر درباره تاثیر ساخت چنین مجموعه‌هایی با مضامین مذهبی گفت: وقتی کلیت داستان مجموعه "سقوط یک فرشته" را شنیدم، متوجه شدم مبتنی بر آیات و روایات است و عوامل سازنده تلاش می‌کنند مفاهیم قرآن را به مخاطبان منتقل کنند. در این مجموعه به موضوع کنترل خشم هم پرداخت می‌شود که اهمیت زیادی در خانواده و اجتماع است.

وی در ادامه افزود: ساخت چنین مجموعه‌هایی با مضامین دینی و مذهبی به ویژه در ماه رمضان خیلی خوب است، چرا که دل‌ها معنوی است. ما از رسانه ملی انتظار داریم ساخت این مجموعه‌ها محدود به ماه رمضان و محرم نباشد و در بقیه ایام سال تعذیه معنوی با ساخت مجموعه‌های متنوع با مفاهیم قرآنی صورت بگیرد. بنابراین بهتر است چنین مجموعه‌های در طول سال افزایش یابد.

آلیا در پاسخ به دیگر سئوال خبرنگار مهر درباره اینکه چرا اعضای مجلس در هنگام ساخت چنین آثار نمایشی کمتر حاضر می‌شوند و بعد از پخش گلایه‌های فراوانی می‌کنند، توضیح داد: همه مردم فرهنگ دوست هستند. خوب است که اعضای کمیسیون‌های مختلف مجلس در جریان تولید چنین آثاری باشند. همانطور که آقای ضرغامی در اوائل مجلس هشتم به کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هم آمدند. بنابراین شما نمی توانید موضوع‌ها را از هم تفکیک کنید.

این نماینده مجلس ادامه داد: خیلی مسائل اجتماعی هستند و اگر خوب پرداخت نشود جنبه امنیتی پیدا می‌کند. اعضای کمیسیون فرهنگی جزو رسالت و وظایف‌شان است تا در این بازدیدها حضور باشد، چرا که پشتوانه و کمک به عوامل سازنده آثار نمایشی است، به همین دلیل من تصمیم گرفتم در این بازدید شرکت کنم. البته برخی نمایندگان شهرستان به حوزه انتخابی‌شان رفتند، به همین دلیل در این بازدید حضور نداشتند و برخی نمایندگان تهران هم گرفتار بودند. در مجموع بهتر است اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس حضور داشته باشند، چرا که موثر است.

وی در پایان افزود: رویکرد رسانه ملی خوب بوده و توانسته آثار نمایشی معناگرا با بهره بردن از مشاوران مذهبی تهیه و پخش کند.

در بخشی دیگر از این مراسم حسینعلی شهریاری رئیس کمیسیون بهداشت درباره تهیه سریال‌های فاخر در رسانه ملی در جمع خبرنگاران گفت: مجموعه‌های فاخر بیننده زیادی دارد و آموزنده است. همچنین برای  جوانان و نوجوانان مفید است. خودم هم سریال‌ها را رصد می‌کنم و بینندگان می‌توانند تاثیر زیادی از این آثار بگیرنند. تمام اقشار این نوع سریال ها را دوست دارند.
 
وی درباره مجموعه‌های رمضان افزود: با توجه به قداست ماه رمضان، مومنان مهمان سفره خدا هستند. بنابراین بهتر است مجموعه‌هایی ساخته شود که به تقویت مسائل اعتقادی در افراد جامعه کمک کند. سریال‌ها بهتر است رویکرد اسلامی داشته باشد. از سوی دیگر ساعت اذان مغرب در شهرهای مختلف متفاوت است. بنابراین مسئولان رسانه ملی باید تدابیری داشته باشند و سریال‌های در ساعاتی پخش شوند که همه بینندگان در سراسر ایران از آن استفاده کنند.
کد خبر 1364231

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha