به گزارش خبرنگار مهر، صبح جمعه و با شرکت 35 ورزشکار از سطح استان کردستان دور دوم مسابقات قهرمانی بدمینتون نوجوانان و جوانان این استان برای شناسایی نفرات برتر و مشخص شدن رنکینگ این رشته و همچنین حضور نفرات برتر در مسابقات کشوری در سنندج آغاز شد.
دبیر هیئت بدمینتون استان کردستان در این رابطه اظهار داشت: در این دوره از رقابت ها در مجموع 21 ورزشکار در رده سنی نوجوانان و 14 ورزشکار نیز در رده سنی جوانان به مدت یک روز با هم به رقابت می پردازند.
علی کرمی بیان کرد: مسابقات بدمینتون قهرمانی استان کردستان در دو بخش دو نفره و انفرادی و به صورت دوره ای برگزار می شود و در پایان نفرات برتر هر بخش به مرحله نهایی مسابقات قهرمانی استان راه پیدا می کنند.
وی یادآور شد: در مسابقات دور دوم ورزشکارانی از شهرستان های دیواندره، بیجار، مریوان و سنندج حضور دارند.
دبیر هیئت بدمینتون استان کردستان در پایان گفت: دور نهایی مسابقات قهرمانی استان طی روزهای آینده برگزار و پس از اعلام رنکینگ نهایی نفرات برتر به مسابقات قهرمانی کشور اعزام می شوند.
نظر شما