به گزارش خبرنگار مهر، فیروز رضایی پیش از ظهر شنبه در نشست شورای معاونان و مدیران و روسای ادارات آموزش و پرورش اظهار داشت: فلسفه ساماندهی فضاهای آموزش و پرورش را تک نوبته کردن تمامی مدارس در مقاطع مختلف تحصیلی عنوان نمود.
رضایی افزود: با یک نوبته شدن مدارس علاوه بر اینکه در شیفت قبل از ظهر یادگیری آموزشی به بهترین شکل انجام می گیرد، فضا و زمان هم برای بسط و گسترش فعالیت های پرورشی و فوق برنامه فراهم می شود.
وی یادآور شد: با اجرای این طرح دانش آموزان زمان لازم برای امورات فوق برنامه و کارهای فرهنگی و هنری و یادگیری مهارت های زندگی اجتماعی را بدست می آورند.
مدیرکل آموزش و پرورش با اشاره به مشکل کمبود فضا و عدم تحقق صدرصدی تک نوبته شدن مدارس از دانش آموزانی که در سالتحصیلی جدید در شیفت دوم مدارس مشغول به تحصیل خواهند بود عذر خواهی کرده و گفت: در سالهای آتی با فراهم شدن شرایط و امکانات دانش آموزان تمام مدارس در یک نوبت و آن هم در شیفت قبل از ظهر در محل تحصیل خود حضور یابند.
رضایی با تاکید بر اینکه از ظرفیت کامل مدارس خاص اعم از شاهد، نمونه، ایثارگران و استعدادهای درخشان استفاده شود تصریح کرد: در مدارس شبانه روزی باید با در نظر گرفتن مسائل عاطفی سعی شود دانش آموزان در پانسیون شبانه روزی ساکن شوند تا از ظرفیت مدارس شبانه روزی برای رشته های مورد نیاز از جمله فنی و حرفه ای بهتر استفاده شود.
وی مدارس ضمیمه منفصل و همچنین مدارس تلفیقی که در آن رشته های نظری- فنی و حرفه ای و کاردانش بطور هم زمان را در راستای ساماندهی فضاهای آموزش و پرورش لازم و ضروری دانست.
نظر شما