به گزارش خبرگزاری مهر بر اساس این فراخوان، هر یک از متقاضیان میتوانند با مراجعه به این پایگاه و ثبت شماره ملی خود به عنوان کلمه کاربری و درج شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور، اقدام به تکمیل اطلاعات خود کنند.
بنابر این گزارش چنانچه اطلاعات ثبت شده برای هر یک از متقاضیان در سامانه ناقص باشد، با ورود به این پایگاه و درج کلمه کاربری و رمز عبور، کلید تکمیل اطلاعات در قسمت بالای صفحه برای متقاضی فعال و امکان تکمیل اطلاعات فراهم میشود.
اطلاعات درخواستی از متقاضیان شامل مشخصات کامل شناسنامهای متقاضی، همسر و فرزندان وی و نیز فایل تصویر صفحات شناسنامه، پشت و روی کارت ملی متقاضی و نیز فایل تصویر صفحه اول دفترچه بیمه، آخرین اجاره نامه و فایل تصویر مدرکی که اثبات کننده 5 سال سکونت متقاضی در شهر مورد تقاضا است.
همچنین آدرس، کد پستی، شماره تلفن ثابت و همراه و نیز مشخصات واحد مسکونی مورد تقاضا شامل متراژ، انباری و پارکینگ و نوع زمین آن (99 ساله اجارهای یا ملکی) و نیز روش ساخت ساختمان (صنعتی، نیمه صنعتی و غیرصنعتی) از دیگر اطلاعاتی است که توسط متقاضیان در این پایگاه درج خواهد شد.
وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد: پس از درج این اطلاعات توسط متقاضی، حدود قیمت تمام شده ساختمان و میزان مبلغ وام بانکی و سهم آورده متقاضی به وی اعلام میشود تا متقاضیان بتوانند متناسب با توان مالی خود نسبت به انتخاب واحد مسکونی مورد نظرشان اقدام کنند.
ذکر این نکته ضروری است که اطلاعات درج شده توسط متقاضیان ابتدا از طریق سازمان ثبت احوال کشور کنترل میشود و پس از اطمینان از صحت مشخصات شناسنامهای درج شده متقاضی و افراد خانواده وی، استعلام کد پستی محل سکونت وی از شرکت پست انجام و همزمان با این کنترلها عدم دریافت زمین و مسکن از دولت (کنترل قرمز نبودن فرم ''ج'') نیز صورت می گیرد.
چنانچه اطلاعات ثبت شده توسط متقاضی صحیح باشد و متقاضی واجد شرایط چهارگانه مسکن مهر شامل: 5 سال سابقه سکونت در محل مورد تقاضا، عدم دریافت زمین و مسکن از دولت و عدم استفاده از تسهیلات یارانهای دولت در این بخش، عدم مالکیت مسکن و زمین مسکونی از 1/1/84 تاکنون و سرپرست خانوار باشند، نام متقاضی در یکی از پروژههای مسکن مهر ثبت و شماره حساب و شماره کارت بانک وی که نزد یکی از شعب بانک مسکن که به درخواست متقاضی در زمان تکمیل اطلاعات خود تعیین شده است؛ از طریق ارسال پیامک به متقاضی اعلام میشود و متقاضی 15 روز فرصت دارد تا با مراجعه به ادارات کل مسکن و شهرسازی استانها، برگه اعلام نحوه پرداخت سهم آورده متقاضی را دریافت و نسبت به واریز اقساط خود بر اساس برنامه زمانبندی تعیین شده اقدام کند.
ملاک اولویت بندی متقاضیان برای افتتاح حساب، تاریخ ثبت نام آنان خواهد بود و متقاضیانی که قبل از بهمن سال 1389 در سامانه ثبت نام وزارت تعاون ثبت نام کرده باشند، تاریخ ثبت نام آنها در سامانه وزارت تعاون ملاک عمل خواهد بود، مشروط بر آنکه ثبت نام و کدرهگیری را در زمان تکمیل اطلاعات خود درج کنند.
همچنینن پس از واریز 70 درصد از سهم آورده متقاضی به حساب وی که مشمول سود 9 درصد نیز خواهد شد، قرارداد پیش فروش فیمابین متقاضی و سازنده تنظیم و امضاء و سپس سپرده متقاضی از حساب وی برداشت و به حساب سازنده واریز خواهد شد.
سازنده متعهد به تحویل واحد به متقاضی بر اساس قرارداد پیش فروش بوده و پرداخت سهم آورده متقاضی به سازنده نیز متناسب با پیشرفت فیزیکی به وی پرداخت خواهد شد. بخشی از آورده متقاضی نیز همزمان با تحویل واحد مسکونی از سوی سازنده به متقاضی از حساب متقاضی برداشت و به سازنده پرداخت میشود.
ملاک اولویت بندی متقاضیان برای دعوت به عقد قرارداد پیش فروش، واریز به موقع اقساط سهم آورده متقاضی میباشد و تا زمانی که 70 درصد سهم آورده متقاضی در حساب وی موجود نباشد، قرارداد پیش فروش امضاء نخواهد شد. گفتنی است که آخرین وضعیت پرونده متقاضیان در پایگاه اینترنتی www.maskanmehr.net قابل مشاهده است.
چنانچه متقاضیانی در سامانه ثبت نام وزارت تعاون ثبت نام کردهاند با ورود شماره ملی و شماره شناسنامه خود موفق به مشاهده اطلاعات ثبت نام خود نشوند، به آن معناست که تعاونی مربوطه نسبت به درج اطلاعات متقاضی در سامانه جدید اقدام نکرده است.
این افراد لازم است تا با مراجعه به تعاونی خود، درخواست ثبت اطلاعات را داشته باشند و یا در صورت تمایل به یکی از دفاتر پستی و یا ادارات کل مسکن و شهرسازی مراجعه کرده و با ارائه مدارک نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
بدیهی است در صورت درج کد رهگیری معتبر و تاریخ صحیح ثبت نام قبلی، چنانچه این تاریخ مربوط به قبل از بهمن ماه 1389 باشد، مبنای اولویتبندی متقاضی همین تاریخ خواهد بود.
نظر شما