به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علیرضا مصداقی نیا افزود: فاصله مناسب بین تولدها باعث می شود هم بچه ها سالم تر باشند و هم مادر با مشکلات کمتری مواجه شود و در آینده از سلامتی بیشتری برخوردار باشد.
وی گفت: وزارت بهداشت تاکید زیادی بر سلامت خانواده دارد چرا که خانواده ها قبل از تشکیل خانواده باید آموزش ببینند تا زوجی مناسب انتخاب کرده و از لحاظ روانی و اجتماعی وضعیت مناسبی در خانواده داشته باشند.
مصداقی نیا ادامه داد: برای کنترل جمعیت، وزارت بهداشت سعی دارد تا طرح فاصله گذاری و تنظیم خانواده را با هدف داشتن به موقع و تعداد کافی و لازم فرزندان بر اساس شرایط اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی اجرایی کند.
وی ادامه داد: وقتی فاصله بین فرزندان و تنظیم خانواده رعایت شود از بسیاری از مشکلات مربوط به مادر و فرزند مثل زایمان زودرس و ناخواسته کودک جلوگیری می شود و میزان سقط جنین و مرگ و میر مادران و سوء تغذیه در فرزندان کمتر می شود و خدمت بیشتری به افراد جامعه ارائه می شود.
معاون بهداشتی وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: دفتر سلامت خانواده وزارت بهداشت در تمام مراکز بهداشتی، درمانی به زوجهای جوان در آستانه تشکیل زندگی، آموزشهای لازم را ارئه می دهد و مربیان معمولا بعد از ازدواج هم آماده آموزش و پاسخگویی به این افراد هستند.
مصداقی نیا اظهار داشت: هر سال 900 هزار زوج توسط همکاران ما دوره های آموزشی را سپری می کنند و با این اقدامات یک میلیون و 800 هزار نفر از جمعیت جوان کشور تحت آموزش قرار می گیرند.
وی در خصوص اثر آموزشهای تنظیم خانواده در طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع گفت: در طرح پزشک خانواده و نظام ارجاع تنظیم خانواده، فاصله گذاری تولدها و آموزش زوجهای جوان با دقت، نظارت و سازمان یافتگی بیشتری صورت می گیرد.
نظر شما