به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه گاردین، خانواده های قربانیان حادثه تروریستی سال 2005 لندن نگران آن هستند که اسکاتلندیارد اطلاعات شخصی آنها شامل شماره تلفن و حتی آدرس منازل را در اختیار خبرنگاران موسسه نیوز اینترنشنال به ویژه نشریه تعطیل شده "نیوز آو د ورلد" قرار داده باشد.
در هفتم جولای سال 2005 میلادی لندن شاهد وقوع چندین انفجار تروریستی بود . در آن تاریخ چهار عامل انتحاری اقدام به منفجر کردن خود در سیستم حمل و نقل عمومی انگلیس کردند که در نتیجه این انفجارها 52 نفر کشته و بیش از 700 نفر دیگر زخمی شدند.
در همین رابطه "بوریل رودز" مدیر صندوق ائتلافی بازماندگان حملات تروریستی سال 2005 گفت : افسران پلیس جزئیاتی چون شماره تلفن های همراه و آدرس منزل قربانیان و وابستگان آنها را در اختیار خبرنگاران قرار داه اند.
اسکاتلندیارد در حالی به دست داشتن در پرونده رسوایی شنود مکالمات تلفنی شهروندان انگلیسی توسط رسانه های متعلق به "رابرت مرداک" امپراطور رسانه ای جهان متهم شده که تا کنون مشغول به تحقیق درباره آن بوده است.
در پی رسوایی شنود مکالمات شهروندان انگلیسی ارتباطات نزدیک رسانه های تحت مالکیت مرداک با سیاستمداران این کشور مشخص شده است. در همین حال شبکه خبری "بی بی سی" گزارش داد "دیوید کامرون" از زمان تصدی مقام نخست وزیری انگلیس در 15 ماه گذشته تاکنون 26 بار میزبان مدیران عامل شرکت مرداک در "دانینگ استریت" بوده است.
احتمال گسترده بودن دامنه این گونه شنودهای غیر قانونی و مطرح شدن نام رهبران سیاسی بریتانیا به عنوان هدفهای احتمالی طراحان استراق سمع سبب شد تا شماری از نمایندگان پارلمان و شخصیتهای سیاسی از دفتر دادستانی کل بخواهند که مستقل از تحقیقات اسکاتلند یارد، تحقیقات مستقلی درباره ابعاد این رسوایی انجام دهد.
نظر شما