منصور قمشه در گفتگو با خبرنگار مهر در اردبیل اظهار داشت: این طرح سال گذشته در کمیته حقوقی مجلس بررسی و مورد تصویب قرار گرفته بود.
وی با بیان اینکه هم اکنون از مجموع مددجویان کمیته امداد کشور بیش از 100 هزار نفر مشکل قضائی دارند، افزود: پیش بینی می شود 25 الی 30 درصد خانواده های تحت پوشش این نهاد با مشکلات حقوقی و قضائی روبرو باشند.
معاونت امور حقوقی و مجلس کمیته امداد کشور بحث ارث، نفقه، دیه، املاک و... را از جمله مشکلات قضائی و حقوقی مددجویان عنوان کرد و یادآور شد: با برطرف شدن این مشکلات بسیاری از مددجویان می توانند از حمایت کمیته امداد خارج شوند.
وی اضافه کرد: در همین راستا و به منظور تسریع در روند رسیدگی مشکلات افراد تحت پوشش علاوه بر گشایش شعبه شورای حل اختلاف در استانهای کشور، تفاهم نامه ای برای مشاوره حقوقی با کانون وکلا منعقد کرده ایم.
قمشه همچنین با اشاره به امضا تفاهم نامه ای با کانون بسیج حقوقدانها کشور ابراز داشت: این اقدامات زمینه ای تا مشکلات حقوقی و قضائی خانواده های تحت پوشش کمیته امداد به صورت جدی دنبال شود.
وی با اشاره به شعار "همت، سلامت و توانمندسازی" این نهاد طی سال جاری تصریح کرد: اصل توانمند سازی یکی از مهمترین اهداف کمیته امداد طی سه سال گذشته بوده، اما امسال تحقق این مهم شتاب گرفته است.
این مسئول یکی از بحثهای قابل تامل در زمینه توانمندسازی را بحث حقوقی و قضائی برشمرد و متذکر شد: در بحث احقاق حقوق مددجویان این نهاد جدی هستیم و راه اندازی شعب شورای حل اختلاف و سایر اقدامات در این راستا بوده است.
وی وظیفه این نهاد را در این خصوص سنگین دانست و با اشاره به وجود یک میلیون زن سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد عنوان کرد: در حال حاضر 80 درصد حمایتهای صورت گرفته در کشور از سوی دستگاه های خدمات رسان، توسط کمیته امداد محقق می شود.
نظر شما