به گزارش خبرگزاری مهر، در این جلسه علاوه بر دبیر و اعضای هیئت علمی جایزه جلال آلاحمد، بهمن دری معاون فرهنگی وزیر ارشاد هم شرکت کرده بود.
بهمن دری در سخنانی جایزه جلال آلاحمد را بهانهای برای کشف استعدادهای عظیم نهفته در نسل جوان و پویا در عرصه زبان و ادبیات ملی و دینی کشور دانست.
وی گفت: برای هر چه بهتر برگزار شدن این جایزه باید تلاش کرد که گزینش برگزیدگان و برترینها در بخشهای جشنواره منجر به تشویق نویسندگان شده و آثار آنها به عنوان الگو برای دیگر نویسندگان در سالهای آتی مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه جایزه جلال آلاحمد مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی است خطاب به اعضای هیئت علمی این جایزه گفت: داوریها باید براساس معیارها و شاخصهای تعیین شده صورت گیرد و آثار باید از حیث ارزشمندی محتوایی و ساختاری، واجد شرایط ارزشهای ملی و دینی باشد.
بنا بر این گزارش در این جلسه اعضاء به تبادل نظر در خصوص مسائلی چون اعمال تغییرات در آیین نامه اجرایی، نحوه داوری، افزایش داوران در مرحله دوم، بررسی و تفکیک دو حوزه تاریخ و مستند نگاری، انتخاب هیئت داوران برای سه حوزه داستان، نقد ادبی، تاریخ و مستندنگاری پرداختند.
چهارمین دوره جایزه ادبی جلال آل احمد آذر ماه سال جاری در تهران برگزار خواهد شد.
نظر شما