به گزارش گروه دين و انديشه خبرگزاري "مهر" به نقل از پايگاه اطلاع رساني رسا، وي در اين ديدار با ارائه گزارشي از عملكرد معاونت تبليغ حوزه علميه قم اظهار داشت : بخش تبليغ در سه مقطع انجام ميشود. در مرحله اول از طلابي كه لمعتين را گذراندهاند، جذب ميشوند و سه سال دروس تبليغ را ميگذرانند در مقطع بعدي طلاب سطح سوم حوزه قرار دارند كه سه سال آموزش عمومي تبليغ را ميگذرانند. در مقطع سوم چند گرايش نويسندگي، خارج كشور، امامان جمعه و كودك و نوجوان تدريس ميشود. نهايتاً از تمام اين مقاطع افراد برگزيده، انتخاب ميشوند و سطح چهار را آموزش ميبينند. در حال حاضر نزديك به چهارصد طلبه در اين آموزشها شركت ميكنند در چندين استان نيز شعبههاي اين معاونت فعال است.
حجت الاسلام نبوي اضافه كرد: يك دوره كوتاه مدت نيز با نام سفيران هدايت طراحي شده است. افرادي كه داراي مدرك ديپلم باشند، جذب اين طرح ميشوند و در طول پنج سال آموزشهاي لازم را ميگذرانند و پس از آن به نقاط محروم اعزام ميشوند. اين افراد در طول آموزش عبارتهاي عربي صحيح و با ترجمه فرا ميگيرند. اطلاعات تبليغي لازم درباره فقه، اصول، ادبيات و تفسير قرآن و تاريخ ائمه (ع) را نيز در حد قابل قبولي فرا ميگيرند.
معاون تبليغ حوزه علميه قم با اشاره به مركز آموزش تخصصي تبليغ گفت : در معاونت تبليغي كاربردي اين مركز طرحي به نام هجرت بلندمدت آغاز شده است. اين طرح از تمام شبكههاي تبليغي كشور در اعزام روحاني قويتر است. چون در نهادهاي ديگر آقايان را به مدت 10 روز اعزام ميكنند ولي ما افرادمان حداقل يكسال بايد آنجا باشند و بيشتر به نقاطي كه روحاني نداشته باشند و يا حوزههاي علميهاي كه استاد كم دارند و يا به نقاط سنينشين اعزام ميشوند .
حجت الاسلام نبوي همكاري حوزه و آموزش و پرورش را مد نظر قرار داد و يادآور شد: براي تحت پوشش قرار دادن نزديك به هجده ميليون نيروي نقش پذير، بنيادي ترين حركت را آغاز كردهايم. امروز در تمام شوراهاي برنامهريزي كتابها در تمام مقاطع ابتدايي، راهنمايي و دبيرستان دو نفر نيرو از اين مركز حضور دارند كه با كارشناسان همكاري ميكنند. تربيت معلمان ديني و مبلغان ويژه به صورت تخصصي كه سال گذشته در 1200 برنامه، در تمام مدارس استان شركت كردند، از ديگر برنامههاي اين معاونت است.
نظر شما