به گزارش خبرنگار مهر در کرج، حجت الاسلام محسن قرائتی در حالی عصر روز سه شنبه برای کلنگ زنی ساختمان ستاد اقامه نماز در این استان حضور یافته بود که بار قبل نیز به علت نامناسب بودن موقعیت زمین واگذار شده از سوی مدیریت شهری کرج، از زدن کلنگ این ساختمان خودداری کرد.
وی که در جلسه شورای اداری استان سخن می گفت، خطاب به مسئولان ادارات اظهار داشت: فقط از اینکه چقدر آسفالت کاری کرده ایم و چقدر جدول کاشته ایم، صحبت نکنید، از نماز هم بگوئید، اینکه برای اقامه آن چه اقداماتی کرده اید، چرا باید برخی روستاهای شهرستان از دسترسی به امام جماعت محروم باشند، آیا معنای این، کم کاری و اجحاف در حق نماز نیست.
این مسئول ادامه داد: چرا بسیاری از مساجد استان البرز فاقد خانه عالم است. آیا کمبود بودجه بهانه خوبی برای این کم کاری است. انسان در شرایط عادی توان سریع دویدن را ندارد اما اگر یک گرگ به سمت همین انسان حمله ور شود، با سرعت برق و باد خواهد دوید زیرا در این لحظه احساس خطر خواهد کرد و نمی دانم چرا مسئولان نسبت به کم کاری در حوزه ترویج نماز احساس خطر نمی کنند تا به سرعت اقدامات خویش بیفزایند.
حجت الاسلام قرائتی اذعان داشت: خجالت می کشم بگویم ساختمان ستاد اقامه نماز شهرستان کرج پس از گذشت 33 سال از عمر انقلاب اسلامی تازه در شرف کلنگ زنی است.
وی تاکید کرد: مسئولان بدون حساب و کتاب به مساجد پول ندهند و اولویت آنان برای کمک به مساجد، اماکنی باشد که در جذب جوانان موفق بوده اند.
حجت الاسلام قرائتی بیان داشت: آقایان، خانمها، پول را برای ساخت آجر هزینه نکنید، بلکه برای ساخت انسان خرج کنید.
وی ادامه داد: نباید جامعه را به سمتی حرکت داد که مردم برای گرفتن جایزه و برنده شدن سفر زیارتی نسبت به انجام فرائض دینی و احکام قرآنی اهتمام ورزند.
وی، احکام را به داروخانه ای تشبیه کرد که مبلغ جایز نیست هر حکمی را در هر جلسه ای بازگو کند.
رئیس ستاد اقامه نماز کشور ادامه داد: گاها از زبان مبلغان حرفهایی شنیده می شود که چندان با منطق سازگار نیست و نشان می دهد آنان به آموزش نیاز دارند. یک مبلغ آموزش دیده با یک لشکر مبلغ آموزش ندیده برابری می کند.
این مسئول تصریح کرد: برخی می گویند مطالعه یک آیه قرآنی با ثواب 300 بار شهادت برابری می کند، در حالیکه واقعا این طور نیست. شعار مرگ بر شاه زمانی ابهت واقعی خود را داشت که جوانان آن را به صورت شاه و خانواده اش فریاد می زدند.
این مسئول با بیان اینکه از وجود 900 مبلغه در سطح استان البرز شگفت زده شدم. بیان داشت: هر کسی مجاز به بیان احادیث نیست، بلکه ایراد آن به معرفت و آموزش نیاز دارد.
وی گفت: مردم به برخی آیات که آنان را به خوردن و آشامیدن دعوت می کند، بهای لازم را می دهند اما برخی آیات که از آنان می خواهد زکات دهند و به قرآن توجه لازم را داشته باشند چندان مورد توجه نیستند.
نظر شما