۸ مرداد ۱۳۹۰، ۸:۱۸

هاشمی در گفتگو با مهر:

یکسال بی‌پولی لطمات زیادی به تیراندازی زد/ تغییرات کلید خورده است

یکسال بی‌پولی لطمات زیادی به تیراندازی زد/ تغییرات کلید خورده است

رئیس فدراسیون تیراندازی با ابراز امیدواری نسبت به آینده ورزش و تزریق بودجه در سال حساس منتهی به المپیک گفت: در یکسال گذشته بسیاری از فدراسیون‌های ورزشی در تحریم مالی بودند و به خاطر به موقع نرسیدن پول لطمات جبران ناپذیری را متحمل شدند.

سید مهدی هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص معرفی وزیر ورزش و جوانان گفت: با ابلاغ رئیس جمهور، محمد عباسی به عنوان سرپرست وزارت ورزش و جوانان منصوب شد. خوشبختانه در این مدت آرامش در فضای ورزش کشور حاکم شده است و امیدوارم وی بتواند با توجه به سوابق و آشنایی به امور جوانان به عنوان نخستین وزیر ورزش از مجلس رای اعتماد بگیرد.

قطره‌ای پول چکانده شده
وی در مورد مشکلات مالی فدراسیونش افزود: نزدیک به یک سال است که فدراسیون‌های ورزشی در تحریم مالی و بی پولی قرار داشتند اما خوشبختانه قطره‌ای از اعتبارات به فدراسیون ما چکانده شده است. ما همین بودجه اندک را به فال نیک می گیریم چون پس از یک سال راه برای تامین اعتبارات باز شده است.

رئیس فدراسیون تیراندازی با یادآوری اینکه در این مدت بحران‌های زیادی را پشت سرگذاشته‌اند، خاطرنشان کرد: به ما قول‌هایی داده‌اند که بودجه کمیته ملی المپیک هم هفته آینده به حساب فدراسیون تیراندازی واریز می شود.

15 میلیارد تومان بودجه می خواهیم
وی در مورد میزان بودجه پیشنهادی برای سال جاری هم گفت: بودجه پیشنهادی ما براساس برنامه‌ها و تقویم‌مان 15 میلیارد تومان است و هرچه قدر از آن به ما داده شود بهتر و بیشتر برنامه‌های‌مان را پیش خواهیم برد. این بودجه تنها صرف فدراسیون، طرح‌های استعدادیابی، تجهیز کامل تیراندازان ملی پوش، واردات تجهیزات تیراندازی به کشور می شود. بحث اعتبارات ساخت و سازی و تجهیزات زیر ساختی به طور جداگانه توسط بخش‌های دیگر تامین می شود.

لطمه خوردیم
رئیس فدراسیون تیراندازی در خصوص اینکه " آیا مشکلات مالی باعث برهم خوردن برنامه‌های فدراسیون شده است یا نه؟"، گفت: ما بحران داشتیم. نبود پول بسیاری از برنامه‌های ما را متوقف کرد یا با تاخیر انجام شد. حتی برخی از اعزام‌های ما هم به همین دلیل لغو یا با تعداد کمی از ورزشکاران انجام شد.

از پروازی‌ها رضایت داریم
وی در خصوص حضور تیراندازان پروازی در مسابقات جهانی اسلوونی بیان کرد: بالاخره پس از چندین بار لغو سفر تیراندازان به مسابقات جهانی، ورزشکاران پروازی ما هم فرصتی بدست آوردند تا خود را در میادین جهانی نشان بدهند. ما از عملکرد آنها راضی هستیم. همه آنها جز یک نفر رکوردهای خود را در میدان جهانی یا ارتقاء دادند یا تکرار کردند و این مسئله بسیار خوب بود.

هاشمی ادامه داد: معتقدم علی رغم مشکلات و بی مهری‌هایی که نسبت به تیراندازان پروازی در این مدت شده بود آنها توانستند پیشرفت خوبی داشته باشند و به موفقیت برسند.

پروسه تغییر و تحول کمیته پروازی کلید خورده است
"رئیس فدراسیون تیراندازی بارها از ایجاد تغییر و تحولاتی در کمیته پروازی برای حل مشکلات خبر داده بود تا چه این وعده به اجرا نزدیک شده است؟"

وی در پاسخ به این پرسش خبرنگار مهر، گفت: این پروسه تغییر و تحول کلید خورده است. ما هم اکنون دو مربی خارجی را در این رشته به استخدام در آورده‌ایم تا به این شکل بتوانیم زمینه ارتقای فنی تیراندازان را فراهم کنیم. در کنار آن حقیقت مسئول این کمیته چند شغله بود و نمی توانست فرصت زیادی برای این کار بگذارد. تلاش کردیم تا وی به طور کامل به فدراسیون منتقل شود تا برای تیراندازان خود وقت بگذارد.

"اما بیش از بحث چند شغله بودن این مربی و امکانات، بحث شیوه برخورد آقای حقیقت مورد انتقاد ورزشکاران پروازی بود؟"، وی در این مورد هم گفت: هر کس برای ادامه کار خود شیوه‌ای خاص را بر می گزیند. به هر حال ما تلاش کرده‌ایم تا مشکلات رشته‌های پروازی برطرف شود.

اختلاف ما و سجادی ریشه دار نبود
هاشمی در ادامه گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به پرسش دیگری در خصوص اینکه "اختلافات شما با سجادی معاون پیشین سازمان تربیت بدنی و معاون امروز وزارت ورزش و جوانان به کجا رسید؟"، گفت: دیگر اختلافی با سجادی ندارم. موضوع اختلاف ما و سجادی یک اختلاف ریشه‌دار نبود. ما مدت‌هاست در ورزش کشور با هم کار می کنیم. این بحث‌ها همه تحت تاثیر افکار و اطلاعات اشتباه و غلط پیش آمده بود و باعث شد تا معاون سازمان رفتار دیگری در قبال ما پیش بگیرد.

کسب سهمیه المپیک در آسیا سخت تر است
وی در مورد اینکه "آیا در مسابقات قهرمانی تیراندازی آسیا در قطر باز هم شانس کسب سهمیه المپیک داریم یا نه؟"، گفت: مطمئنا. در این مسابقات در هر ماده سه نفر سهمیه المپیک می گیرند. اما شرایط سخت‌تر می شود. کمتر کشوری در هر رشته سه ورزشکار تاپ دارد که بتوانند هم برای آن کشور مدال بگیرند و هم سهمیه المپیک دریافت کنند. به هر حال ما تمام تلاش‌مان افزایش سهمیه‌های المپیکی‌مان از سه به چهار یا پنج است.

دنبال توسعه تجهیزات هستیم
رئیس فدراسیون تیراندازی در خصوص موضوع تامین تجهیزات ومشکلات پیش روی این رشته هم گفت: ما در بحث بلند مدت تولید تجهیزات در داخل کشور را در دو بخش دولتی و خصوصی در دستور کار داشته و در حال دنبال کردن آن هستیم و به همین واسطه هم توافقاتی را انجام داده ایم.

وی ادامه داد: اما در بحث کوتاه مدت واردات را به عنوان راه حلی برای حل مشکلات و تامین باقیمانده نیازهای‌مان در نظر گرفتیم و امیدواریم با حل مشکلات مالی بتوانیم تجهیزات ورزشکاران را تامین کنیم.

طرح ساخت تجهیزات در سلفچگان تصویب شده
"پروژه ساخت سلاح و مهمات ورزشی در سلفچگان به کجا رسیده است؟"، وی در پاسخ به این پرسش گفت: طرح اولیه آن طراحی و تصویب شده است. بخشی از توافقات هم انجام شده است. قرار است بخشی از این طرح در قالب فدراسیون کار خود را آغاز کند، بخشی هم توسط وزارت دفاع و بخش خصوصی است.

اجرایی شدن تفاهم نامه با صنایع دفاع با چند ماه تاخیر
هاشمی در ادامه به اجرایی شدن بندهای تفاهم نامه امضاء شده میان فدراسیون و صنایع دفاع پس از چند ماه و با تاخیر اشاره کرد و افزود: به تازگی کارهایی برای اجرایی شدن این تفاهم نامه در حان انجام است. قرار است طبق این توافق صنایع دفاع در بحث واردات و تامین تجهیزات مربوط به تیم های ملی بدون محدودیت با ما همکاری کند. در کنار آن هم باید در تامین تجهیزات باشگاه و پشتیبانی از آنها به ما یاری دهد.

500 سالن می سازیم
سید مهدی هاشمی در خصوص وضعیت طرح های ساخت سالنهای تیراندازی در شهرها و استانهای کشور هم گفت: ما ساخت 250 سالن را در دستور کار قرار داده ایم. این سالها در تمام نقاط کشور با همکاری ادارات تربیت بدنی، فدراسیون، استانداری و شهرداری‌ها ساخته می شود. اگر به این ها ساخت سالنهایی توسط بسیج، ادارات دولتی، بخش خصوصی، وزارت ورزش، بسیج و بسیاری دیگر را اضافه کنیم تا پایان سال 91 شاهد احداث 500 سالن تیراندازی در تمام نقاط کشور خواهیم بود.

کد خبر 1369478

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha