به گزارش خبرگزاری مهر، داریوش فتحی با اعلام این خبر افزود: مطالعات گونههای مختلف گیاهان مقاوم بر آلایندههای هوا و صوت در حال بررسی است.
وی با اشاره به اینکه افزایش سرانه فضای سبز یکی از پارامترهای اصلی بهبود محیط شهری جهت استفاده شهروندان است، اظهار داشت: در راستای فعالیت این سازمان تا پایان سال ۸۹ همگام با رشد جمعیت، سرانه کل فضای سبز 1.24 مترمربع افزایش یافته و این روند با برنامهریزی و تحقق برنامه پنج ساله چهارم شهر اصفهان به ۲۹ مترمربع تا پایان سال ۹۴ افزایش خواهد یافت.
وی با بیان اینکه بر اساس برنامه اصفهان ۹۵ باید در هر سال ۱۸۰ هکتار فضای سبز توسعه یابد، تصریح کرد: تا پایان سال ۸۹، مساحت کل فضای سبز شهر اصفهان ۴۲ میلیون و ۸۰۹ هزار و ۵۹۲ متر مربع شامل ۶۴ پارک شهری و ۹۴۹ پارک محلی بوده است.
سرپرست سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری اصفهان با اشاره به فعالیتهای سازمان پارکها و فضای سبز اضافه کرد: تعیین مناطق زیست محیطی شهر اصفهان در ارتباط با مسائل گیاهی، بررسی اراضی و املاک مناسب جهت پیشنهاد تغییر کاربری به فضای سبز، پیگیری امر آزادسازی اراضی در مناطق چهاردهگانه و سازمانهای وابسته جهت توسعه فضای سبز از جمله فعالیتهای این سازمان است.
وی با تاکید بر پیگیری و تعامل با تمامی نهادها و ارگانهایی که به نحوی میتوانند در امر توسعه فضای سبز دخیل باشند، بیان داشت: انجام تحقیقات لازم جهت استفاده از پساب سالم تصفیهخانههای جنوب، شرق، شمال، سپاهانشهر و شاهینشهر و اجرایی کردن آن به منظور به عنوان منبع آب پایدار فضای سبز از مهمترین اقدامات سازمان پارکها و فضای سبز است.
فتحی برنامهریزی و هماهنگی و همکاری در زمینه اجرا و نظارت طرحهای تحقیقاتی مشترک با دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی کشور را از جمله فعالیتهای این سازمان عنوان کرد و اظهار داشت: نظارت بر تهیه گل و گیاه مناطق و ارائه برنامه کاشت در سراسر طول سال، تهیه نقشههای GIS عرصههای پیمانی فضای سبز و بلوک بندی آن، منابع آبی و کیفیت آب و مکان یابی رینگ اول و دوم توسعه فضای سبز در GIS نیز انجام میشود.
وی ادامه داد: ساماندهی انهار بر اساس بودجه پیشبینی شده جهت حفظ و نگهداری از مادیها، چشمهها و قنوات به عنوان میراث با ارزش برنامهریزی و اولویتبندی میشود.
سرپرست سازمان پارکها فضای سبز شهرداری اصفهان تاکید کرد: تحقیق در خصوص گیاهان مقاوم به آلودگی هوا، آلودگی صوتی، نقش کمربند سبز در کاهش آن، ترکیبات حاصل از زباله شهری، ترکیب خاکی بستر گیاهان بام سبز در دستور کار قرار دارد.
فتحی با تاکید بر اینکه طراحی آبیاری قطرهای، خطوط انتقال آب، شبکه توزیع آب، سیستمهای پمپاژ و فیلتراسیون در فضای سبز شهر اصفهان و نظارت بر آن نیز انجام میشود، اضافه کرد: بررسی کمی و کیفی منابع آب موجود فضای سبز اعم از آبهای سطحی و زیرزمینی و راهکارهای استفاده بهینه از آنها و تدوین و تهیه برنامه استراتژیک فضای سبز شهر اصفهان از جمله اقدامات این سازمان در سال جاری است.
نظر شما