به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر ماشاءالله رضایی با اعلام این مطلب اظهار داشت: مشکل عمده این افراد سرماخوردگی، گرمازدگی است. 60 نفر از مراجعین به بیمارستانهای مستقر در عراق جهت مداوا اعزام شدند و 630 نفر به طور سراپایی تحت مداوا قرار گرفتند.
وی افزود: علاوه بر این تعداد 8436 مورد تزریقات، 573 مورد پانسمان، 205 مورد نوار قلب، 867 مورد بستری موقت سرم درمانی در تیرماه انجام شده است. همچنین 141 نفر به آزمایشگاه ها مراجعه و 258 مورد آزمایش انجام شده است.
نماینده مرکز پزشکی حج در عراق با اعلام این مطلب که تیم متخصص پزشکی ایران که در ایام شعبانیه به عتبات آمده بودند در قالب دو گروه همکاری کردند یک گروه ایستگاههای موقت خدمت درمانی ایران در کربلا را دایر کردند و گروه دیگر به هلال احمرعراق پیوستند.
وی یکی از کارهای مهم گروه اعزامی پزشکی ایران در ایام 11 تا 19 شعبان را شناسایی تعدادی از مریضهای عراقی که بضاعت مالی ندارند و دعوت از آنها برای مراجعه به ایران و بستری در بیمارستانهای تهران اعلام کرد تا در فرصت مشخص در ایران مداوا شوند.
رضایی اعلام کرد: در حادثه آتش سوزی در هتل فطرس کربلا 21 نفر به بیمارستان امام حسین (ع) اعزام و به طور سر پایی مداوا شدند. در نجف نیز یک مورد سقوط آزاد از آسانسور رخ داد که خوشبختانه زائر سراپایی مداوا شد.
نماینده مرکز پزشکی حج در عراق اظهار داشت: برای کارشناسان بهداشتی هتلها در تیرماه بیش از ده جلسه آموزشی در کربلاو نجف برگزار شد و 823 مورد بازدید بهداشتی کارشناسان بهداشتی از هتلهای کربلا،نجف،کاظمین و آشپزخانه های مرکزی صورت گرفت.
رضایی تعدادزائران فوت شده طی تیرماه را در سفر عتبات 3 نفر و تعداد بیماران دیالیزی را 6 نفر اعلام کرد.
وی توصیه کرد قبل از اعزام به سفر عتبات حتما زائرین داروهای مخصوص خود را به اندازه نیاز همراه داشته باشند و کاروانهایی که بیمار دیالیزی دارند به محض ورود به عراق و شهر نجف موضوع را به مراکز پزشکی ایران اطلاع دهند.
نظر شما