۹ مرداد ۱۳۹۰، ۱۳:۰۹

محمدیان خبر داد:

330 مورد تغییر در کتابهای درسی سال اول ابتدایی

330 مورد تغییر در کتابهای درسی سال اول ابتدایی

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی از 330 مورد تغییر ایجاد شده در کتابهای درسی سال اول ابتدایی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام بهرام محمدیان در جلسه شورای بررسی محتوای آموزشی و پرورشی اظهار داشت: باید یک متولی هویت دینی، ملی و اخلاقی و انقلابی ما را تثبیت کند.

به گفته وی، آموزشهای فنی و حرفه‌ای باید با استاندارد بازار کار هماهنگ شود و مهارت و اخلاق حرفه ای را به هنرجویان بیاموزد. همچنین خروجی کتابهای فنی و حرفه ای باید منجر به درآمد زایی آنها شود.

وی در مورد تدوین برنامه درسی ملی تصریح کرد: نظام آموزش و پرورش باید مبتنی بر نظریه تعلیم و تربیت اسلامی و هویت ایرانی باشد ضمن اینکه نقشه راه معلمان تدوین برنامه درسی ملی است.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی افزود: ایران دوستی، علم گرایی و توانمندی دانش آموزان نیز از اهداف سند تحول آموزش و پرورش است و متاسفانه از 130 سال قبل تا امروز که آموزش و پرورش به کشورمان آمده است نقشه جامعی وجود نداشت اما با اجرای نقشه جامع درسی از مشکلات آموزش و پرورش کاسته می شود.

محمدیان ادامه داد: رویکرد فعالیتهای آموزش و پرورش شکوفایی فطرت است که شامل عقل، ایمان، علم، عمل و اخلاق می شود و آموزش و پرورش را برای این امر به کار می گیرند که رشد انسانها را با سرعت، دقت و سرعت پیش ببرد.

وی اضافه کرد: دانش آموزان باید 3 عامل چیست، چرا و چگونه را در ارتباط با خود، خلق و خدا و خلقت یاد بگیرند.

وی با اشاره به بسته آموزشی که به همراه کتب درسی در اختیار معلمان و دانش آموزان قرار می گیرد اظهار داشت: نگاه ما به معلمان این است که تنها تولید کننده نباشند بلکه آنها یک راهبر آموزشی هستند.

محمدیان با اشاره به کتابهای فنی و حرفه ای گفت: این کتابها باید منجر به درآمدزایی هنرجویان شود و آموزشهای فنی و حرفه ای باید با استانداردهای بازار کار هماهنگ شود و مهارت و اخلاق حرفه ای را به هنرجویان بیاموزد.

وی عنوان کرد: باید یک سازمان پژوهش و برنامه ریزی در هر کدام از استانها تشکیل دهیم و وظایفی را به آنها محول کنیم تا برنامه ریزی های لازم را در زمینه آموزشی انجام دهند.

حجت الاسلام محمدیان گروه تحلیل محتوا، پژوهش، آموزش، و تحلیل آمار را از بخش های موجود در سازمان پژوهش برنامه ریزی آموزشی دانست و گفت: در گروه تحلیل متحوا باید بدانیم که برنامه های تولید شده چگونه اجرا می شود و تولید محتوا نیز باید با معیارهای سازمان هماهنگ باشند.

وی یکی از فعالیتهای این سازمان را تولید بسته های آموزشی دانست و تصریح کرد: تولید محتوای الکترونیکی تنها سی دی های آفلاین نیست و شامل کتاب و مجله نیز می شود.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی با اشاره به اینکه نظارت بر مدارس هوشمند زیر نظر گروه تحلیل متحوای این سازمان انجام می شود بیان داشت: کار در مدرسه هوشمند گروهی انجام می شود و به تولید دانش و خلاقیت می افزاید و در نهایت تولید محتوای جدید می کند.

محمدیان ادامه داد: در حال حاضر برنامه اول ابتدایی را تغییر دادیم و تا حدودی با برنامه درسی ملی همسو کردیم. همچنین تغییرات لازم را در کتابهای فارسی، ریاضی، علوم و قرآن انجام داده ایم که کتابهای ریاضی و علوم صد در صد تغییر کرده اند اما کتاب قرآن و فارسی بهسازی شده اند.

کد خبر 1371747

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha