به گزارش خبرنگار مهر، مسیر آبشار آتشگاه که به سبب زیبایی خاص آن به آبشار مینیاتوری ایران معروف است در نزدیکی شهرکرد از محل سرچشمه تا اتصال به رودخانه خرسان فضایی سرسبز از انواع درختان و گیاهان جنگلی و شیب زیاد و پستی و بلندیهای دره، آبشارهای کوچک متعددی را بوجود آورده است. در میان دره های موجود نهر خروشانی جاری است که دور تا دور آن را درختان کهنسال گردو، چنار، بلوط و زبان گنجشک فرا گرفته اند.
وزارت نیرو تا کنون اقدام به مطالعه 3 سد خرسان 1 بارز، خرسان 2 آبچنار اوره ، خرسان 3 آتشگاه بر روی این رودخانه در مسیر شهرستان لردگان کرده است.
روستانشینان شهرنشین می شوند
محل احداث تاج سد خرسان 3 در فاصله حدود هزار متری پائین دست روستای آتشگاه واقع شده که با آبگیری سد، علاوه بر این روستا و روستای نارمه، آبشار آتشگاه نیز در دریاچه سد غرق می شوند.
خانه اهالی روستاهای کنار دست رودخانه آتشگاه نیز به سبب ساخت این سد توسط وزارت نیرو در حال خریداری است و مالکان آن نیز از این اقدام راضی هستند چون به گفته اهالی این روستا، با پولی که به این واسطه به دست روستائیان می رسد، می توانند خانه ای در شهر بخرند و از امکانات کم روستا رهایی یابند!
جالب اینجاست درحالی یکی از اهداف احداث این سد افزایش جاذبههای گردشگری و توسعه صنعت اکوتوریسم عنوان شده است که با تکمیل عملیات احداث آن طولانی ترین آبشار ایران به طول دو کیلومتر در آب سد غرق می شود.
ساکنان روستا، امکانات گردشگری منطقه را ایجاد کردند
مردم روستای آتشگاه در حال حاضردر مسیر این آبشرا در نزدیکی سرچشمه آن نشیمنگاه و آلاچیق ساخته اند و با اجاره دادن این اماکن کسب درآمد می کنند اما هنوز این آلاچیق ها کامل نیست و سرویس های آن نیز غیر بهداشتی است.
با این حال اگر چه در این مکان گردشگری هیچ ردپایی از سازمان متولی رونق گردشگری نمی توان یافت اما آخر هر هفته بیشترین مراجعه کنندگان به این منطقه اهالی لردگان و شهرکرد هستند.
نظر شما