به گزارش خبرنگار مهر، رجبعلی براتی بعد ازظهر دوشنبه در نشست ستاد پشتیبانی اردوهای طرح هجرت سه اظهارداشت: شش گروه جهادی دانشجویی از آغاز اردوهای جهادی به شهرستان درمیان اعزام شده اند.
وی ادامه داد: پیش بینی می شود تا پایان دوره تابستانی اردوهای طرح هجرت سه از 250 طرح در زمینه احیاء و مرمت قنوات، بازسازی گلزار شهدا، احداث و مرمت مساجد و خانه های عالم در شهرستان بهره برداری شود.
وی خواستار استقرار بیمارستان صحرایی در درمیان شد و عنوان کرد: بسیج سازندگی دارای عقبه وسیعی از نیروی انسانی است وتا کنون در تمامی امور توانسته اند اعتماد دستگاه های اجرایی مربوطه را جلب کنند.
براتی اظهارداشت: دو هزار و 940 نفر در کلاس های آموزشی و فنی و حرفه ای بسیج در قالب طرح هجرت سه در این شهرستان شرکت کرده اند.
به گفته وی شرکت کنندگان در این کلاس ها با علوم قرآنی، معارف اسلامی، زبان خارجه، عربی، آموزش حرفه های متنوع، ریاضی و فیزیک آشنا شدند.
وی از برگزاری 126 کلاس آموزشی و فنی و حرفه ای توسط بسیج در 30 روستای شهرستان خبر داد و افزود: شرکت در اردوهای جهادی تمرین مناسبی برای خود سازی و حرکت در میدان جهاد اقتصادی است.
فرماندار درمیان بر استاندارد سازی کلاسهای آموزشی و فوق برنامه تأکید کرد و ادامه داد: هم اکنون بیش از 50 هزار نفر روز کار در اجرای برنامه ها و طرح های اردو های جهادی مشارکت دارند.
براتی گفت: از آغاز اردوهای جهادی طرح هجرت سه درمیان تا کنون کار مرمت پنج آموزشگاه سطح شهرستان با اعتبار 35 میلیون ریال به اتمام رسیده است.
براتی بر تقویت مسائل معنوی دانش آموزان در کنار انجام و اجرای طرح های عمرانی تأکید کرد و ابراز داشت: یکی از سیاست های نظام سلطه دور کردن قشر پویا و فعال جامعه از مسائل فرهنگی و اعتقادی، سیاسی و اجتماعی و سرگرم کردن آنان به وسیله تبلیغات پوچ و سوق دادن ایشان به دره های فساد و تباهی است.
وی هدف از اردوهای جهادی طرح هجرت بکارگیری جوانان در اوقات فراغت، آشنایی جوانان با فرهنگ ایثار و شهادت و ایجاد روحیه بسیجی در جوانان برشمرد.
فرماندار درمیان بیان داشت: بازدیدهای به عمل آمده از طرح های اجرایی هجرت سه در شهرستان مرزی درمیان حکایت از عزم جدی بسیجیان برای حرکت در مسیر جهاد اقتصادی، روحیه مضاعف و دقت وافر آنها در اجرای کیفی طرح ها دارد.
نظر شما