فرزام پور رمضان در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توسعه صنایع خانگی مثل بافت منسوجات ابریشمی ارزش افزوده صنعت نوغانداری افزایش می یابد.
وی در ادامه از راه اندازی کانون خلاقیت و شکوفایی ابریشم در استان خبرداد و اظهارداشت: در آئین نامه جدید صنعت نوغانداری که وزارت علوم را مکلف به راه اندازی رشته های مرتبط ابریشم با هدف حمایت صنعت نوغانداری کرده این کانون نیز می تواند به عنوان حامی خوبی در این عرصه باشد.
مدیرعامل شرکت کرم ابرایشم ایران گفت: علاوه بر این وزارت صنایع و معادن در این آئین نامه مکلف به تهیه طرح های صنعتی بزرگ و کوچک خانگی برای حمایت از صنعت نوغانداری شده است.
وی همچنین از تهیه طرح های توسعه کارخانجات صنعت ابریشم دراستان خبرداد و افزود: این صنعت باید به لحاظ اقتصادی توجیه دار شود.
پور رمضان در پاسخ به سئوالی مبنی براینکه تغییر کاربری بخشی از توتستان ها ادامه حیات صنعت نوغانداری را به مخاطره انداخته است در آئین نامه جدید به این مسئله چه نگاهی شده است، اظهارداشت: طی دو سال گذشته برای احیای توتستانها 10 هزار اصله نهال تولید و توزیع شده است.
وی گفت: بر اساس این آئین نامه در یک برنامه زمان بندی پنج ساله و 10 ساله، سطح توتستانهای استان 14 هزار هکتار افزایش می یابد.
مدیرعامل شرکت کرم ابریشم ایران از راه اندازی جایگاه های پرورش کرم ابریشم ( تلمبار) خبرداد و افزود: طرح الگویی این جایگاه ها نیز پیشنهاد شده است.
وی همچنین به توسعه تحقیقات و پژوهش های محوری در خصوص صنعت نوغانداری اشاره کرد و یادآورشد: این آیین نامه به گونه ای طراحی شده که مرکز تحقیقات باید همگام با عوامل اجرایی برای ارتقای صنعت نوغانداری قدم های موثری بردارد.
نظر شما