سعید ضیایی در گفتوگو با خبرنگار مهر بیان داشت: سازمان مسکن و شهرسازی استان اصفهان در راستای اجرای طرحهای عمرانی خود در بخشهای مختلف ساخت 10 مرکز درمانی و بهداشتی را در استان در دستور کار خود قرار داده است که تاکنون پیشرفتهایی نیز در برخی از این طرحها ایجاد شده است.
وی ادامه داد: پیشرفت فیزیکی این پروژههای درمانی از 38 تا 94 درصد برآورد میشود.
معاون فنی و اجرایی مسکن و شهرسازی استان اصفهان با بیان اینکه این طرحها شامل ساخت بیمارستان یکصد و 60 تختخوابی خمینیشهر،24 تختخوابی دهاقان و پنج مرکز بهداشتی درمانی 10 تختخوابی در شهرهای دولتآباد، قهدریجان، درچه، رهنان و گلدشت، یکصد و 60 تختخوابی نجفآباد، 96 تختخوابی کلیشاد و32 تختخوابی چادگان است، گفت: بیشتر این پروژهها در صورت تخصیص اعتبار تا پایان سالجاری به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی تصریح کرد: در سفر اخیر مدیرعامل سازمان مجری ساختمانها و تاسیسات دولتی و عمومی که به منظور بازدید از پروژههای بیمارستانی به استان اصفهان بود، مبلغ 183 میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل بیمارستانهای دهاقان، خمینیشهر و کلیشاد اختصاص یافت.
ضیایی با اشاره به اینکه پنج بیمارستان نیز با ظرفیت 472 تخت در زمینی به مساحت 49 هزار مترمربع در استان در دست ساخت است، اظهار داشت: پنج مرکز بهداشتی - درمانی از سال 86 با متوسط پیشرفت فیزیکی 94 درصد در حال ساخت است.
وی افزود: هرکدام از این مراکز درمانی با اعتباری حدود هشت هزار و 600 میلیون ریال با احتساب انجام طراحی، انتخاب مشاور، پروانه ساختمانی، محوطهسازی و خرید بخشی از تجهیزات هزینه شده است.
معاون فنی و اجرایی مسکن و شهرسازی استان اصفهان تصریح کرد: زیربنای هر کدام از مراکز بهداشتی – درمانی یکهزار و 200 مترمربع و به طور میانگین دو هزار مترمربع محوطه است.
وی در این مورد اظهار داشت: پیشبینی میشود با تامین اعتبار لازم تا پایان سالجاری این پروژهها به بهرهبرداری برسند.
ضیایی اورژانس، رادیولوژی، درمانگاه تخصصی، اطاق عمل، بخشهای جراحی، فیزیوتراپی و دیگر فضاهای مورد نیاز را از جمله بخشهای این مراکز بهداشتی - درمانی و بیمارستانهای در حال احداث در سطح استان برشمرد.
وی با بیان اینکه ظرفیت 10 بیمارستان و مراکز درمانی در دست ساخت 522 تخت است، گفت: بیمارستان 96 تختخوابی شاهینشهر از دیگر پروژههای احداث شده از سوی سازمان مسکن و شهرسازی استان بوده است
نظر شما