به گزارش خبرنگار مهر، روند خدمات رسانی به مسافران 26 روستای بخش مرکزی بروجرد در محل میدان راهنمایی این شهر که به نوعی تبدیل به پایانه حمل مسافر شده علاوه بر بلاتکلیفی مسافران مشکلاتی را برای ساکنین این محله شهر بدنبال داشته به طوریکه وجود وانت های میوه و تره بار و چرخ دستی های دوره گرد این میدان را به شلوغ ترین میدان بروجرد تبدیل کرده است.
بی نظمی، ناامنی، آلودگیهای صوتی و ترافیک تنها بخشی از مشکلاتی است که ساکنان این منطقه شهر با آن دست در گریبان هستند و بارها نسبت به این موضوع گلایه کرده اند.
این در حالیست که وجود اداره راهنمایی و رانندگی شهرستان بروجرد در محل این میدان پارادوکس قابل تاملی را در بی نظم ترین میدان شهر بروجرد که به میدان "راهنمایی" نیز شهرت یافته به وجود آورده است.
در حال حاضر علاوه بر سواری های خطی، اتوبوس های شرکت واحد و مینی بوس ها نیز در محل این میدان به مسافران روستایی خدمات ارائه می دهند که عدم ساماندهی این وسایل حمل و نقل عمومی موجب اختلافاتی میان آنها نیز شده است.
در روزهای اخیر اهالی میدان راهنمایی بروجرد به دلیل مزاحمتهای ناشی از ایجاد یک پایانه حمل مسافر در محل یک میدان شهری با برخی از صاحبان وسایل نقلیه درگیر شدند تا با رخ دادن این اتفاق و اطلاع آن به فرمانداری، متولیان امر به فکر چاره اندیشی بیفتند.
در نهایت موضوع برای بررسی از سوی اتوبوسرانی شهر بروجرد به شورای ترافیک شهرستان آورده شد که با واکنش معاون عمرانی فرماندار ویژه بروجرد مواجه شد. پازوکی معتقد است که مشخص کردن ایستگاه اتوبوس برای وسایل نقلیه فعال در محل میدان راهنمایی ربطی به شورای ترافیک ندارد و این امر بر عهده شهرداری، مشاور طرح و راهنمایی و رانندگی است.
با این اوصاف اتوبوسرانی خود به فکر چاره افتاد تا این مشکل را حل کند و اولین چیزی که به فکر مسئولان اتوبوسرانی رسید جابجایی ایستگاه اتوبوس از میدان راهنمایی بروجرد بود.
مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی بروجرد در این رابطه در گفتگو با خبرنگار مهر با یادآوری اینکه مسلما نباید در حاشیه میدان ایستگاه اتوبوس وجود داشته باشد، گفت: با تمهیدات اندیشیده شده ایستگاه اتوبوس میدان راهنمایی بروجرد با 400 متر فاصله از محل اول آن به روبروی پارک نسترن انتقال یافته است.
و اما انتقال ایستگاه اتوبوس پایانی بر مشکلات میدان راهنمایی بروجرد نبود چرا که ایجاد فاصله 400 متری مستلزم هزینه دو مسیر کرایه تاکسی برای مسافران روستایی برای رسیدن به محل ایستگاه بود و به همین دلیل بسیاری از مسافران قید رفتن به ایستگاه جدید و استفاده از اتوبوس های شرکت واحد را زدند تا این موضوع به نفع سواری های خطی و مینی بوس های استقرار یافته در محل میدان راهنمایی تمام شود.
انتقال ایستگاه اتوبوس از محل میدان راهنمایی و باقی ماندن مینی بوس ها علاوه بر اینکه مشکل بی نظمی در این میدان را رفع نکرد بلکه موجب شد که کار و کاسبی اتوبوس ها کساد شود و همین امر زمینه اعتراض رانندگان اتوبوس شرکت واحد را فراهم آورد.
به هر روی تا زمانیکه وضعیت ساماندهی ترافیک میدان راهنمایی بروجرد به صورت اصولی و با همکاری همه دستگاههای متولی امر صورت نگیرد این مشکل همچنان وجود خواهد داشت و هر روز بر تعداد معترضان افزوده می شود.
به نظر می رسد شورای ترافیک شهرستان بروجرد باید وارد عمل شده و با گرد هم آوردن همه متولیان امر و در نظر گرفتن یک محل مناسب نسبت به ساماندهی حمل و نقل مسافران 26 روستای بخش مرکزی بروجرد چاره اندیشی جدی کند تا هم مشکل بی نظمی و ترافیک میدان راهنمایی مرتفع شود و هم زمینه جلب رضایت مسافران و رانندگان فعال در این خط فراهم شود.
....................................
گزارش: کلثوم دلیران
نظر شما