به گزارش خبرنگار مهر، اباصلت سیاح شامگاه شنبه در جلسه ستاد تعزیرات حکومتی استان زنجان با بیان اینکه مهمترین مسئله در ماه رمضان، ایجاد آرامش نسبی بر بازار استان است، اظهار کرد: فضای بازار باید به گونهای باشد که مردم با آرامش و امنیت خاطر مواد غذایی و مایحتاج مورد نیاز خود را در ماه رمضان تهیه کند.
وی ادامه داد: خوشبختانه هیچ مشکلی در ذخیرهسازی کالاها و اقلام مورد نیاز مردم جهت مصرف در ماه مبارک رمضان وجود ندارد.
سیاح با تأکید بر اینکه نباید اجازه داد کمفروشی و گرانفروشی و عدم ثبات قیمتها موجب برهم ریختن آرامش بازار بهخصوص در ماه رمضان شود، افزود: نظارت بر بازار باید بهصورت مستمر صورت گیرد تا مشکلی در این راستا برای مردم استان پیش نیاید.
معاون سیاسی و امنیتی اسستانداری زنجان با یادآوری اینکه مدیریت باید به نحوی باشد که مردم در تهیه اقلام مورد نیاز خود هیچگونه فشاری را متحمل نشوند، ادامه داد: در رابطه با نظارت بر بازار از برخی از واحدها رضایت داریم، اما از برخی دیگر رضایت کمتری حاصل شده است و این در حالی است که دریای بیکران نیروهای بسیجی و مردمی در محلات آمادهاند تا در راستای کنترل بازار، مسئولان را یاری کنند.
همچنین مدیرکل تعزیرات حکومتی استان زنجان با بیان اینکه در 4 ماهه نخست سالجاری در رابطه با افزایش قیمت کالاها حدود یکهزار و 681 پرونده تشکیل شده است که از این میزان به حدود یکهزار و 667 فقره پرونده رسیدگی و صدور حکم شده است، اظهار کرد: در بخش رعایت بهداشت در ارائهدهندههای کالا و خدمات به مردم نیز حدود 301 فقره پرونده تشکیل شده است که از این میزان به 75 درصد پروندهها رسیدگی شده و مابقی نیاز مجدد به استعلام و کار کارشناسی دارند.
رضا حدادپور با اشاره به اینکه در رابطه با قاچاق کالا نیز 91 فقره پرونده تشکیل شده است، ادامه داد: متخلفان در این راستا به بیش از 36 میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شدهاند.
وی با تأکید بر اینکه در بحث عدم ثبات قیمتها پس از مواد غذایی بیشترین تفاوت را در پوشاک شاهد هستیم، گفت: در رابطه با افرادی که ادعا میکنند اجناس را از خارج و بهخصوص از کشور ترکیه وارد میکنند در صورت نداشتن فاکتور خرید میتوان از راه قانونی با آنها برخورد کرد و این کالاها بدون فاکتور خرید در واقع کالای قاچاق محسوب میشود.
نظر شما