به گزارش خبرنگار اجتماعي "مهر"، رييس مركز پژوهش هاي شهري و روستايي سازمان شهرداري ها و دهياري هاي كشور در مراسم افتتاحيه هفته پژوهش گفت: از محل اعتبارات عمراني ملي از سال 73 تا كنون 8/54 ميليارد ريال و از محل عوايد متمركز در اختيار سازمان شهرداري ها و دهياري ها 4/16 ميليارد ريال و همچنين در جهت حمايت از پروژه هاي مطالعاتي استاني نيز بيش از 19 ميليارد ريال هزينه شده است.
دكتر علي نوذرپور با اشاره به اينكه 80 پروژه مطالعاتي كلان توسط مركز پژوهش هاي شهري و روستايي سازمان شهرداري ها صورت گرفته، افزود: از اين تعداد 43 پروژه به پايان رسيده و 34 پروژه ديگر در حال انجام است.
وي همچنين به انجام 93 پروژه مطالعاتي خرد نيز توسط كارشناسان مركز پژوهش هاي شهري و روستايي اشاره نمود و گفت: تا كنون 159 پروژه مطالعاتي با حمايت هاي اعتباري و علمي مركز پژوهش هاي استاني در عرصه مديريت و برنامه ريزي شهري صورت گرفته است.
نوذرپور در خصوص پژوهش هاي صورت گرفته، افزود: فعاليت هاي پژوهشي مركز در زمينه مديريت و برنامه ريزي در قالب 12 محور تاسيسات و زيرساخت هاي شهري، مشاركت شهروندان، حقوق و قوانين و مقررات شهري، آموزش شهرداري ها و شهروندان، اقتصاد شهري و فعاليت هاي پژوهشي در عرصه مديريت روستايي در 4 محور اداره امور روستايي، آموزش دهياران و روستاييان؛ مشاركت روستاييان و حقوق و قوانين دهياري ها صورت گرفته است.
رييس مركز پژوهش هاي شهري و روستايي گفت: سرانه پژوهش هاي شهري به ازاي هر نفر جمعيت شهرنشين كشور 187 تومان و 42 تومان نيز سرانه پژوهش هاي روستايي بوده است.
وي مجموع سرانه پژوهش هاي شهري و روستايي را به ازاي هر نفر جمعيت كشور 1368 ريال عنوان داشت.
نظر شما