وحید براری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: طبق ماده 156 قانون اساسی بحث پیشگیری از وقوع جرم در جامعه مورد تاکید قرار گرفته و اجرای آن همانند امر به معروف و نهی از منکر اهمیت فراوانی دارد.
وی اظهارداشت: یکی از شاخصه های بحث حقوقی پیشگیری از وقوع جرم و تحلیل آن در مراکز علمی و پژوهشی، بحث جرم شناسی و کارشناسی است که باید مورد توجه جدی اساتید و نخبگان مراکز علمی قرار گیرد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران، به مرتکبین انواع جرائم در جامعه اشاره کرد و بیان داشت: متاسفانه آمار نگران کننده ای وجود دارد که بالای 30 درصد مجرمان جرایم در استان، دوباره پس از آزادی از زندانها مرتکب جرم می شوند.
براری اضافه کرد: طبق بررسی های صورت گرفته، برخورد های قضایی، نظامی و انتظامی با مجرمان کافی نبوده و برای کاهش جرائم در جامعه، مستلزم ریشه یابی علل وقوع جرم در جامعه و به بحث کارشناسی و فرهنگی بیشتری نیاز است.
این مقام قضایی استان با اشاره اینکه امروزه نوع جرم و قالب مجرمانه متفاوت است گفت: سرقت، مواد مخدر و ضرب و جرح به ترتیب جرائم اول تا سوم در این خطه را تشکیل داده است.
وی افزود: مازندران به لحاظ گردشگری و مسافر خیز بودن، خواسته و نخواسته با ناهنجاریهایی مواجه است و به طور قطع یکی از دغدغه های مدیران دستگاههای اجرایی استان، کاهش و پیشگیری از وقوع جرم در جامعه است.
نظر شما