به گزارش خبرگزاری مهر، رحیم خیاطی اضافه کرد: در این دوره از نمایشگاه، بخش رسانههای دیجیتال از ۸۱ غرفه تشکیل شده است که در تمامی غرفهها ارائه نرمافزارها براساس سه موضوع قرآن، سیره اهل بیت و دین اسلام صورت میگیرد.
وی افزود: ارائه نرمافزارها همواره باید منطبق با فرهنگ ایرانی – اسلامی بهویژه فرهنگ قرآنی باشد.
خیاطی اظهارداشت: حضور بخش رسانههای دیجیتال در نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی قرآنکریم میتواند در جهانی شدن مفاهیم قرآنی از طریق رسانه و نرمافزار نقش مهمی داشته باشد.
دشمن به دنبال جنگ نرم از راه فرهنگ دینی است
معاون بخش رسانههای دیجیتال درباره نتایج مثبت تولید و ارائه نرمافزارهای قرآنی گفت: در شرایط امروز جهانی اگر ما بهعنوان متولیان رسانههای دیجیتال برنامهریزی برای دین، فرهنگ و مفاهیم معنوی نداشته باشیم دشمن در این زمینه پیشقدم میشود و میتواند جنگ نرم را با فرهنگ دینی ما شروع کند.
وی ادامه داد: البته هم اکنون کشورهای غربی همه تلاش خود را برای نفوذ به فرهنگ قرآنی و دینی ما و ضربه زدن به آن شروع کردهاند.
هدف از راه اندازی مرکز رسانههای دیجیتال در ارشاد
وی تاکیدکرد: به همین منظور مرکز رسانههای دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی راهاندازی شده است تا با تولید نرمافزارهایی منطبق با فرهنگ و دین مبین اسلام و ایران، هم خط و زبان فارسی را در دنیا همگانی کنیم و هم دشمن بداند که نمیتواند هیچ خدشهای به فرهنگ اسلامی و ایرانی وارد کند.
قم - خبرگزاری مهر: معاون بخش رسانههای دیجیتال نمایشگاه قرآن گفت: ۵ هزار عنوان نرمافزار قرآنی، دینی و سیره اهل بیت در نوزدهمین نمایشگاه بینالمللی قرآنکریم ارائه شده است.
کد خبر 1380304
نظر شما