مهدي يزداني، رييس موسسه رسانه هاي تصويري راجع به روند نامناسب تلويزيون در پخش فيلم هاي سينمايي به خبرنگار تلويزيوني " مهر" گفت: گاهي به بخش نمايش خانگي فيلم هاي سينمايي ايراد گرفته مي شود كه فيلم هايي اين شبكه همان هايي است كه تلويزيون هم پخش مي كند. در حالي كه تلويزيون اين ايراد تلويزيون است كه اقدام به پخش فيلم هاي سينمايي مي كند كه هنوز در اروپا در حال توزيع است و اين مساله به نفع سينما، شبكه نمايش ويديويي و تلويزيون نيست. چون يك فيلم در وهله نخست بايد اكران شود پس از آن در شبكه نمايش ويديويي قرار بگيرد و بعد از آن به تلويزيون بيايد.
وي خاطر نشان كرد: اينكه ما آثار سينمايي و مطرح را بدون داشتن برنامه ريزي هاي لازم در تلويزيون به نمايش بگذاريم، در اصل بيننده را براي استفاده از ساير رسانه هاي فرهنگي كشور محروم كرده ايم. اينكه تلويزيون طي 3 شب به پخش 17 فيلم جديد سينمايي مي پردازد، اصلا" منطقي به نظر نمي رسد. چون ما غير از عيد فطر، اعياد ديگري هم داريم. مهمتر اينكه اين مساله مي تواند به سينما و شبكه ويديويي هم لطمه بزند. اينكه تلويزيون تصور كند جزيره اي مستقل است كه بايد هر آنچه را كه مصلحت مي بيند به كار بندد، به هيچ وجه در راستاي فعاليت هاي ساير رسانه هاي فرهنگي قرار نمي گيرد.
رييس موسسه رسانه هاي تصويري در پاسخ به اينكه قصد تلويزيون از نمايش فيلم هاي روز جهان رقابت با ساير شبكه ها و جذب مخاطب است، تاكيد كرد: نمايش فيلم به اين صورت كه قبل و بعد از نمايش فيلم يك جلسه گفت و گو گذاشته شود، به بهانه آشنايي بيننده با آثار شاخص جهاني چندان مطلوب نيست. چون اين آشنا سازي به چه قيمتي تمام مي شود و يا اينكه به نامساعد شدن فعاليت سينما و ويديو منجر شود، منطقي نيست. مخاطب مي تواند با رفتن به سينما يا خريد محصولات نمايش خانگي به تماشاي اين نوع آثار بنشيند. البته من منكر مخاطب ميليوني و فراگير بودن رسانه تلويزيون نيستم، اما بايد تعاملي موثر ميان سينما، ويديو و تلويزيون براي پخش فيلم هاي روز جهان به وجود بيايد.
وي با اشاره به اقدام تازه تلويزيون در ارايه آثار پر مخاطب صدا و سيما اظهار داشت: در حال حاضر تلويزيون به وسيله موسسه سروش اقدام به ارايه مجموعه هاي تلويزيوني "خوش ركاب"، " مريم مقدس " ، " نقطه چين " و ... كرده است. البته اين اقدام تلويزيون برعكس روند نمايش آثار سينمايي است. تلويزيون براي اينكه بتواند مخاطبان خود را با آثار روز سينماي جهان آشنا كند مي تواند ابتدا به انتشار ويديويي يا ديسك فشرده آنها اقدام كند تا به اين وسيله رونق فرهنگي هم در عرصه نمايش خانگي آثار سينمايي به وجود بياورد و سپس اقدام به نمايش عمومي اين آثار كند. ايجاد رونق فرهنگي در اين بخش هم به نفع رسانه و هم مخاطب است.
رييس موسسه رسانه هاي تصويري در گفت و گو با " مهر":
شيوه تلويزيون در پخش فيلم هاي سينمايي خارجي صحيح نيست
پخش فيلم هاي سينمايي خارجي با توجه به اين مساله كه تلويزيون بايد فعاليت سينما و ويديو را كامل كند، چندان صحيح و منطقي نيست.
کد خبر 138279
نظر شما