به گزارش خبرنگار مهر، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران بعد از ظهر پنجشنبه درجلسه طرح تحول اجتماعی مازندران درباره ضرورت توجه دستگاه ها و سازمان ها و نهادها به محتوای طرح تحول اجتماعی گفت: آسیبهای اخلاقی و اجتماعی در جامعه باید مورد تحلیل کارشناسانه و مهندسی فرهنگی قرار گیرد.
وی اظهار داشت: بررسی و تعیین راهکارهای عمومی پیشگیری و برخورد با مسائل و آسیبهای اجتماعی باید اساس فعالیت تمامی دستگاه ها قرار گیرد و با برنامه منسجم به این عرصه ورود پیدا کرد.
وی افزود: رویارویی و مقابله با آسیبهای اجتماعی نیازمند هماهنگی و وحدت رویه در برنامه ها و فعالیتهای همه دستگاه ها است و برای تحقق این مهم باید از نظرات صاحبنظران مسایل اجتماعی بهره گرفت.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران اظهار داشت: کاهش آسیبهای اخلاقی، کاهش مطلوب اعتیاد، ارتقای امنیت اجتماعی، تحکیم خانواده و کاهش طلاق، ارتقای نشاط اجتماعی و رضایت عمومی، تقویت همبستگی، وحدت و هویت ملی و تقویت انضباط اجتماعی و قانونگرایی، محورهای طرح تحول اجتماعی محسوب می شوند.
در ادامه جلسه هر یک از مدیران حاضر به بیان دیدگاه های خود پیرامون شیوه های تحقق عملی طرح تحول اجتماعی در جامعه پرداختند.
عدم نگاه گذرا و فصلی به مسائل اجتماعی، ارجعیت فعالیتهای فرهنگی بر طرح های ضربتی، پایبند بودن مدیران، مسئولان و دستگاهها به مسائل اخلاقی، ترویج فرهنگ قرآنی و معنویت در خانواده ها، بیان تاثیرگذار آموزه های بزرگان به افکار عمومی، آگاهی بخشی به مردم درباره تبعات آسیبهای اخلاقی فردی نظیر دروغ، تهمت، غیبت، ربا و تولید آثار فرهنگی و هنری با محتوای ارزش های اخلاقی از جمله مهمترین مباحثی بود که مدیران دستگاه ها خواستار اجرایی شدن آن در طرح تحول اجتماعی شدند.
نظر شما