محمد حسنی، مدیر عامل جدید بنیاد ادبیات داستانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه فعالیت اجرایی تمام وقت، مهمترین برنامه وی برای احیا و ساماندهی فعالیت بنیاد ادبیات داستانی خواهد بود، بیان داشت: فعالیت اصلی بنیاد بعد از انتخاب عضو دیگر هیات مدیره در هفته جاری و ارائه برنامهها به هیات مدیره، شکل و سمت و سو خواهد گرفت.
وی با تشکر از مدیریت سابق بنیاد (محمود سالاری) گفت: شرایط دوره قبل در مجموع، شرایطی نبود که بنیاد بتواند شکل بگیرد. هرچند که برنامههای خوبی نیز برای آن مد نظر گرفته شده بود.
حسنی با اشاره به اینکه در دوره فعلی، شناسایی آنچه که بنیاد دارد و انجام داده و نیز آنچه میتواند در ادامه انجام دهد در زمره برنامههای بنیاد قرار خواهد گرفت، افزود: بنیاد در سال جاری با یک برنامه 6 ماهه فعالیت خود را آغاز خواهد کرد و امیدواریم از ابتدای سال آینده به برنامه جامع، توام با تشکیل چارت سازمانی و شرح وظایف و نیز فراهم آمدن امکان کادرسازی برای بنیاد دست یابیم.
مشاور امور راهبردی معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با اشاره به سرفصلهای برنامههای خود اظهار داشت: حضور استانها و استعدادهای استانی در برنامههای بنیاد و نیز حمایت از جشنوارههای ادبی در تهران و مراکز استانها از مهمترین اولویتهای بنیاد در دوره جدید است و در همین راستا درصددیم برنامهای برای معرفی و انتشار بهترین و برترین آثار قابل چاپ نویسندگان شهرستانی نیز بریزیم.
حسنی ادامه داد: موضوع دیگری که در حوزه ادبیات داستانی در کشور مورد توجه من است، رها نشدن استعدادهای این حوزه به حال خود است که به این منظور، بحث آموزشی را حتی در صورت لزوم به شکل اردویی به صورت جدی پیگیری خواهیم کرد.
وی همچنین گفت: ایده برگزاری جشنواره بینالمللی داستان فجر نیز موضوع دیگری است که باید در ارتباط با برگزاری آن به نتیجه مشخصی رسید.
مدیرعامل بنیاد ادبیات داستانی، همچنین از رویکرد قابل توجه بنیاد به ادبیات عامهپسند و نیز موضوع اقتباس ادبی و ایجاد امکان گسترده آن و نیز نگاه ویژه به آثار مکتوب در حوزه سینما و نمایش در بنیاد خبر داد.
حسنی همچنین تاکید کرد: در تمام حلقههای اجرایی بنیاد گروهی از نخبگان آن حوزه مسئول اجرای برنامهها خواهند بود و مدیریت بنیاد تلاش خواهد کرد روی موضوع سیاستگذاری و فعالیت کلان اجرایی تمرکز داشته باشد.
نظر شما