۲۹ مرداد ۱۳۹۰، ۱۱:۲۶

آیت الله علم الهدی:

شب قدر مهمترین سرمایه زندگی برای تعیین سرنوشت انسان است

شب قدر مهمترین سرمایه زندگی برای تعیین سرنوشت انسان است

مشهد - خبرگزاری مهر: امام جمعه مشهد از شبهای قدر به عنوان حساس ترین و مهمترین سرمایه زندگی برای تعیین سرنوشت انسان های مومن و خداجو یاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید احمد علم الهدی جمعه شب در مراسم احیای نخستین شب قدر در حرم مطهر امام رضا (ع) اظهار کرد: شب قدر حساس ترین سرمایه زندگانی و حیات است که در رهگذر یک سال زندگی ما قرار گرفته و خداوند مقدرات ما را متناسب با طاعت و عبادت و راز و نیاز در آن تعیین می کند.

وی ادامه داد:‌ شب قدر به این دلیل از هزار شب بهتر است که می تواند یک عمر برای ما سازندگی داشته باشد و اگر در گذشته زندگانی ما نقیصه و گناهی وجود دارد با توبه و طاعت و بندگی و راز و نیاز خداوند در این شبهای پر فضیلت بر آن قلم عفو کشیده می شود.

وی اظهار داشت:‌ بعد  از 18 روز نماز و روزه در ماه رمضان در شبهای قدر فرصت بسیار مغتنم و با فضیلتی فراهم شده که سرنوشت انسانهای مومن و خداجو بر اساس تصمیم و مقدرات شبهای قدرشان توسط ذات مقدس پروردگار رقم بخورد.

خطیب مراسم شب قدر حرم مطهر رضوی افزود: بر این اساس شب 19 ماه مبارک رضمان که نخستین شب از شب های بسیار پرفضیلت قدر است، شب تصمیم ما است و اگر تا شب 21 ماه مبارک رمضان تغییری در این تصمیم به وجود نیامد خداوند در سومین شب از شبهای قدر یعنی شب 23 ماه مبارک رمضان مهر تایید بر این تصمیم و مقدرات می زند.

امام جمعه مشهد گفت: شب قدر برای همه مسلمانان وجود دارد ولی شب قدر شیعیان به واسطه دلدادگی با اهل بیت و حضرت علی (ع) و دل شکستگی و اشکی که در کنار طاعت و راز و نیاز و خواندن و بر سر گرفتن قرآن برای آمرزش گناهان و تعیین مقدرات عمر ریخته می شود، از جایگاه و ارزش خاصی برخوردار است.

وی تصریح کرد: در واقع مظلومیت حضرت علی (ع) بسیار جگر سوز است و با همه فتوحاتی و دلاورمردی هایی که آن حضرت برای دفاع از ارزش های اسلام داشتند و پروانه وار بر گرد پیامبر اکرم(ص) می چرخیدند،‌ ولی به خاطر کشتن عمرابن عبدود که در مقابل مسلمانان قرار گرفته بود، به خشونت متهم شدند.

وی افزود: مظلومیت همه مظلومان با شهادتشان به اتمام می رسد ولی مظلومیت حضرت علی ابن ابیطالب (ع) آن اندازه بود که با شهادتش به اتمام نرسید.

وی تصریح کرد:‌ مهمترین بعد مظلومیت امام علی (ع) بی تفاوتی مردم بود تا جایی که وقتی 13 نفر به خانه آن حضرت ریختند و دستان آن حضرت را بستند، عزیزانشان را در مقابل چشمانشان کتک زدند، درب خانه شان را آتش زده و فرزندشان را کشتند، هیچ کدام از مردمی که نظاره گر بودند، اقدامی در مقابله با این اقدامات نکردند.

کد خبر 1387696

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha