سید علی محمد موسوی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به تغییرات ایجاد شده در آموزش و پرورش کشور از سال 1371 گفت: پیش از این روشی که در حال حاضر در دانشگاه پیام نور مورد استفاده قرار میگیرد، در نظام متوسطه کشور مورد استفاده بود اما از سال 1371 این نظام دچار تغییر شد و با کم شدن حجم کتابها، عملا به اهداف مورد نظر خود نرسید.
وی ادامه داد: اگر نظام آموزش متوسطه با روش قدیم که بر اساس تواناییهای دانشآموزان برنامهریزی شده بود، به کار خود ادامه میداد شاهد پیشرفتها و شکوفاییهای بزرگی در عرصه آموزش دانشجویان بوده و رشد علمی کشور سرعت قابل توجهی پیدا میکرد.
نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید قبول کرد که نظام آموزش پیام نور بر اساس تواناییهای افراد طراحی شده و طی آن انگیزهها و مشوقهایی برای حضور افراد در کلاسهای حضوری نیز وجود دارد، اگرچه نظام آموزش متوسطه ما نتوانسته خود را با نظام دانشگاه پیام نور وفق دهد اما این دانشگاه با تکیه بر استعدادها نتایج قابل توجهی را از آن خود کرده است.
وی اضافه کرد: این نظام آموزشی، روشی موفق برای دانشجویان به شمار میرود و در صورتیکه دانشجو موفق شود و در مقطع کارشناسی آن به کار خود ادامه دهد، در کارشناسی ارشد و دکتری موفقتر از سایر دانشجویان خواهد بود.
موسوی گفت: مسئولان این دانشگاه باید با تقویت آزمایشگاهها و وسایل کمکآموزشی خود زمینه رشد بیش از پیش دانشجویان دانشگاه پیام نور را فراهم آورند زیرا به نظر من موفقترین نظام آموزشی کشور دانشگاه پیام نور است.
وی بیان داشت: این دانشگاه مزیتهای بسیاری نسبت به دانشگاه آزاد دارد که فرد محور بودن آن و تکیه کردن بر تواناییهای فردی، مهمترین مزیت آن به شمار میرود.
نظر شما