به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا فتح آبادی شامگاه سه شنبه با اعلام این خبر در سومین جلسه ستاد ارتقاء فرهنگ ترافیک استان گفت: خودنمایی و لجبازی، عجله برای رسیدن و استفاده غیر ضرور از خودرو از دیگر مصادیق نقص فرهنگ ترافیک در کشور است که باید با برنامه ریزی جامع و توجه به نقاط ضعف در راستای حل نقیصه های موجود از سوی مسئولان ذیربط تلاش شود.
وی ادامه داد: برخورد قانونی با متخلفان رانندگی از مطالبات به حق مردم است که تحقق آن در گرو اجرای دقیق و موشکافانه قوانین و رفع نواقص موجود در قانون جدید راهنمایی و رانندگی است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی با تاکید بر ضرورت توسعه فناوریهای نوین و هوشمند در حوزه پلیس راهور گفت: توسعه فناوریهای نوین و هوشمند در اعمال قوانین راهنمایی و رانندگی و کاهش تخلفات از ضروریات اجتناب ناپذیر است.
فتح آبادی اجرای آیین نامه بهبود تردد در معابر شهری را از دیگر راهکارهای مقابله با تخلفات رانندگی و ارتقا فرهنگ ترافیک در کشور عنوان کرد و افزود: با اجرا شدن این آیین نامه بسیاری از مشکلات ترافیکی کشور مرتفع می شود.
وی با تاکید بر ضرورت نقش آموزش در ارتقا فرهنگ ترافیک در جامعه بیان داشت: آموزش مبانی ترافیکی به شهروندان بستر کاهش 40 درصدی حوادث ترافیکی را در جامعه فراهم می کند.
مدیرکل دفتر اجتماعی استانداری مرکزی گفت: در آموزش شهروندان باید آشنایی با قوانین راهنمایی و رانندگی، تفسیر قوانین، رعایت حقوق دیگران، آمزش عابرین پیاده و آموزش دانش آموزان محور اصلی کار قرار بگیرد.
فتح آبادی در ادامه با اشاره به وضعیت حوادث رانندگی ایران در مقایسه با جهان بیان داشت: وقوع یک چهارم حوادث رانندگی دنیا در ایران فاجعه بزرگ و زنگ خطری برای مسئولین امر است.
وی تعداد کشته شدگان حوادث رانندگی ایران در سه دهه اخیر را 900 هزار نفر عنوان کرد وگفت: این در حالیست که تعداد شهدا ایران اسلامی در 8 سال جنگ تحمیلی و قبل از آن 231 هزار شهید بوده است.
وی یادآور شد: از هر 100 نفر جمعیت ایران سالانه 40 نفر در اثر حوادث رانندگی جان خود را از دست می دهند.
نظر شما