حسن صدقی گمچه در گفتگو با خبرنگار مهر، با تشریح جزئیات مشکلات مالی خوابگاههای دانشگاه ارومیه گفت: دانشگاه دارای 36 خوابگاه خودگردان است اما مشکل هزینه ها باعث شد سال گذشته مسئولان این خوابگاهها تصمیم بگیرند خوابگاهها را تخلیه کنند.
رئیس دانشگاه ارومیه گفت: در جلساتی که با این مسئولان برگزار شد به سختی توانستیم آنها را قانع کنیم و قول دادیم تعرفه های این خوابگاهها را آموزشی کنیم اما با پیگیریهایی که انجام دادیم وزارت نیرو اعلام کرد تنها در صورتی می توانیم برای این 36 خوابگاه خودگردان تعرفه آموزشی بگیریم که آب، برق، گاز و تلفن این خوابگاهها به نام دانشگاه شود.
وی افزود: هر کدام از این اقدامات برای هر یک از ساختمانهای خوابگاهها، 40 میلیون تومان برای دانشگاه ارومیه هزینه دارد که این امکان برای دانشگاه فراهم نیست.
یک بخشنامه ثابت کشوری برای خوابگاههای خودگردان وجود ندارد
صدقی گمچه در ادامه سخنان خود به عدم صدور یک بخشنامه ثابت کشوری به منظور تعیین تکلیف وضعیت خوابگاههای خودگردان در کشور اشاره کرد و گفت: چرا یک بخشنامه ثابت کشوری نداریم تا اعلام کند وقتی خوابگاهی به مدت یکسال به اجاره دانشگاه در می آید، ملک یکساله آن دانشگاه محسوب می شود؟
وضعیت مالی دانشجویان ارومیه
به گفته رئیس دانشگاه ارومیه، دانشجویانی که در این دانشگاه تحصیل می کنند از قشر کم درآمد هستند که بیشترشان با دامداری و کشاورزی زندگی می کنند و دانشگاه نمی تواند بیشتر از 150 هزار تومان بابت هزینه خوابگاه از آنان مطالبه کند.
وی اضافه کرد: در سال تحصیلی جدید، فشار زیادی از نظر مالی روی 4 هزار و 500 دانشجوی ورودی جدید که در این خوابگاهها اسکان می یابند، وجود دارد و دانشگاه ارومیه تنها برای دانشجویان سالهای دوم، سوم و چهارم، خوابگاه دولتی تامین می کند.
نظر شما